Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag på en lille rejse fra Aalborg lufthavn

Af Annoncør

Selvom Aalborg ikke har den største lufthavn, så kan man alligevel komme overraskende mange steder hen – så det er måske lige noget for dig, som bor i nærheden af Aalborg, og som godt kunne tænke sig at komme på en lille weekendtur?

Der er mange, der befinder sig i en travl hverdag, hvor man ikke altid husker at stoppe op og trække vejret. Derfor er der nok også ret mange, der kunne bruge en lille ferie i ny og næ. Det behøver ikke at være mere end en weekend, og lige præcis den slags små getaways er mulige fra Aalborg lufthavn. Så kig på denne side og find inspiration til din næste rejse eller mini-tur. Ellers så se med herunder.

En forlænget weekend kan alle trænge til 

Når man bliver påvirket af hverdagens stress og jag, som de fleste jo oplever en gang imellem, så er det bedste man kan gøre for sig selv at hive stikket ud og tage en lille pause fra det hele, hvor man ikke tænker over hverken arbejde eller huslige pligter.

Her er det helt ideelt at hoppe på et lille fly til eksempelvis Amsterdam, Rom eller Paris, hvor man kan tage sig en lille, forlænget weekend. Når man flyver, er man nemlig tættere på en masse dejlige destinationer, end man tror, og det gælder bare om at udnytte det, når man lige synes, at man har brug for det. Så undersøg eksempelvis hvilke destinationer der er i direkte rute fra Aalborg lufthavn eller den lufthavn, du nu bor tættest på. Det er altid godt med en lille tur.

Både alene, med venner og med familie

Disse små getaways, som du sikkert har lyst til at tage på lidt oftere nu, er nogle, du kan tage på alene, hvis du har brug for at fokusere lidt på dig selv og slappe af, men det er selvfølgelig også oplagt at tage en god ven eller et familiemedlem med.

Hvis det bliver nogle lidt spontane ture, som du måske køber flybilletter til et par dage forinden, så kan du måske bare prøve at spørge dig lidt frem og høre, om der er nogen, der spontant kan tage afsted i et par dage. Det kan altså blive til nogle rigtig hyggelige ture, hvor du måske nogle gange har en veninde eller ven med, som du ikke har snakket med i et stykke tid, og som så kan vække jeres gnist. Rejser kan altså noget.