Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag på en forårsferie i skønne Aalborg

Af Annoncør

Det er lige før, at man nærmest kan mærke foråret i luften. Selvom det måske ikke helt er tispunktet endnu, så kan der alligevel være lidt a la en forårsfølelse i mennesker rundt omkring. For mange betyder foråret, starten på noget nyt og en tis forude, hvor der er liv og glade dage. Går du og leger med tanken om at holde en lille forårsferie, så kan du her læse mere om, hvorfor netop Aalborg bør være på listen over destinationer.

Oplev Aalborg blomstre

Der er noget helt særligt over at besøge storbyerne i Danmark, når foråret har meldt sin ankomst. Når knopperne på træerne har fuld fart på, blomsterne dukker op over det hele, og forårssolens stråler varmer på kroppen, ja så ved man der er noget i luften. I Aalborg, viser naturens sig selvfølgelig fra sin pæne side, og det er ret så specielt at være gæst i byen på dette tidspunkt. Er man til kirsebærtræer og de smukke lyserøde blomster, så er der flere steder man kan opleve disse. Blandt andet i Nørresundby, på den anden side af Limfjorden fra Aalborg. Man kan faktisk sagtens gå dertil fra Aalborg, og samtidigt nyde de smukke udsigter fra Limfjordens kanter i både Aalborg og i Nørresundby. 

Oplev en fodboldkamp på Aalborg Stadion

Er du fodboldglad, så er det måske værd at undersøge om der er en aktuel kamp, når du eller I planlægger jeres miniferie i Aalborg. Det er altid en fed oplevelse at se en fodboldkamp andre steder end man er vant til. Hvad enten man er til fodbold eller ej. Der sker selvfølgelig noget i byen, når AaB spiller på hjemmebane, og det er altså en unik oplevelse i sig selv. 

Oplev byen by night

Aalborg, er ret så livlig i weekenderne. Byen er blandt andet kendt for dens mange barer og diskoteker som man finder i den famøse festgade, Jomfru Ane gade. Men festen foregår skam ikke kun i denne gade, men også andre steder i byen. I de nærliggende gader, samt langs Boulevarden, der finder man altså også hyggelige barer, som serverer sublime cocktails. Fra hyggelige værtshuse til, hippe barer, ja Aalborg har det hele. 

Gastronomiske oplevelser

Aalborg har rigtigt mange spisesteder, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Det er næsten et must at tage ud at spise brunch når man er i byen. Også her kan man vælge imellem mange hyggelige cafeer og restauranter. Hvad enten man er til italiensk mad, økologisk dansk mad, eller et stykke lækker kage, så er der en hel del muligheder. Aalborg har skam også sit helt eget streetfood koncept, hvis man er mere til denne type mad. Aalborg Streetfood Køkkenfabrikken kan findes i Aalborg vestby.

Del artikel

Andre læser også