Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tag hunden med på ferie rundt i Danmark

Af Redaktionen

Selv om der er utroligt dejligt i Aalborg, og mange vælger at holde sommerferie hjemme i deres egen have, kan det nu også være dejligt at komme ud og se lidt andet af Danmark. Her tror nogle, at man ikke kan have sin hund med på ferie, men med lidt forberedelser kan det sagtens lade sig gøre. Læs med her, og få gode råd til at have din hund med på ferie.

Mange vælger at indlogere deres hund på et pensionat, når de selv skal på ferie, men selvom hunden har det godt, hvor den er, ville den sandsynligvis hellere have været på ferie med sin familie. Man kan forestille sig, hvordan det ville for en selv at blive parkeret et sted, mens resten af familien hyggede sig sammen.

Luksus for hunde

Som alle ved, er der flere gode skove her i Aalborg, hvor mange da også vælger at lufte deres hunde. Hvis hunden er vant til at komme i skoven, kan man derfor også vælge at tage i skoven på de steder, man kommer frem, når man rejser rundt i landet, og særligt hundeskove kan være værd at besøge, når man har sit pelsede familiemedlem med. Find alle Hundeskove i Danmark, inden I tager afsted, så er I klar og kan endda planlægge ferien ud fra dette, hvis I ønsker det.

I en hundeskov kan hunden løbe og lege lige så vildt, den har lyst, og her kan der være mulighed for at fange en muldvarp eller en mus, hvis man er heldig. Et besøg i en hundeskov er derfor noget, mange hunde sætter stor pris på, og det kan man altså overveje, hvis man vil forkæle sin hund på ferien. Ferie er netop et tidspunkt, hvor man skal hygge sig og have det rart, og det gælder også for hunde.

Hav vandskål og vand med

På bilferie rundt i Danmark er det vigtigt at have en vandskål og en dunk vand med, så hunden altid kan få sig noget at drikke, når I holder pauser. Der er ingen grundt til at gå ind og købe dyrt vand på en tankstation, her kan i med fordel fylde en tom sodavandsflaske op hjemmefra og desuden undervejs på turen. Foder må man heller ikke glemme, og en lille snack I kan stikke hunden, når I andre skal have en is, kan også være en god idé at have med.

Ikke alle steder er hunde velkomne

Når man har sin hund med på ferie, bør man undersøge, hvor den må komme med. På mange hoteller findes der værelser, hvor man må have hund, men ikke alle steder, og det anbefales derfor at undersøge dette, inden I bestiller hotel. Hvis I for eksempel vil besøge et museum, er det ikke sikkert, Fido eller King må komme med ind, og hvis han skal sidde i bilen under besøget, er det derfor af stor vigtighed at sørge for at rulle et vindue lidt ned, så hunden ikke bliver dårlig af varmen.

Del artikel

Andre læser også