Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tæt på Aalborg: Det Kongelige Teater inviterer til gratis sommerballet

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

Skal din sommer have et ordentlig skud dansk kultur – helt gratis?

Så skal du lægge vejen forbi skønne Rebild Bakker den 17. juni.

I et unikt samarbejde med Det Kongelige Teater er Rebild Kommune og RebildPorten stolte over endnu en gang at kunne invitere til en uforglemmelig kulturbegivenhed under åben himmel det fantastiske naturområde.

Denne sommer, præcis den 17. juni, kl. 19:00, vil vi sammen med Det Kongelige Teater være værter for Den Kongelige Sommerballet, hvor kultur, natur og fællesskab smelter sammen i en magisk oplevelse.

En tradition og en hyldest til kulturen og naturen

Den Kongelige Ballets besøg i Rebild er næsten blevet en tradition, som hvert andet år tiltrækker rigtig mange tilskuere fra hele landet.

Med Rebild Bakkers enestående natur som kulisse bliver balletforestillingen en hyldest til både dansk kultur og det unikke danske landskab.

Lene Aalestrup, formand for Kultur-, Fritids- og Sundhedsudvalget i Rebild Kommune, udtrykker sin begejstring:

“Jeg synes, det er fantastisk, at vi igen er udvalgt som destination til Sommerballetten. Vores smukke natur i Rebild kombineret med ballettens magi bliver med sikkerhed endnu engang til en kulturoplevelse ud over det sædvanlige.

Jeg håber, at rigtig mange fra nær og fjern vil deltage og blive beriget med denne meget flotte oplevelse i Rebild Bakker, siger Lene Aalestrup.

Gratis kulturoplevelse for alle

Festlighederne vil finde sted i “Gryden” i Rebild Bakker, hvor det også bliver afholdt Rebildfest, og hvor der vil være rigelig plads til at nyde forestillingen i det fri.

Der er gratis entré, og alle er velkomne til at deltage i denne unikke begivenhed, der kombinerer høj kulturel kvalitet med tilgængelighed.

Arrangementet er støttet af Spar Nord Fonden, og i den henseende opfordres besøgende ligeledes til at støtte det lokale erhvervsliv.

Der vil eksempelvis være mulighed for at forudbestille lækre picnickurve fra områdets restauranter, så gæsterne kan nyde en skøn aften med god mad i selskab med familie og venner.

Om Den Kongelige Ballets sommerturné

Den Kongelige Ballets sommerturné er en årlig tradition, hvor kompagniet rejser ud i det danske sommerland for at dele balletkunsten med publikum i hele landet.

Siden 2006 har turnéen været en kærkommen lejlighed for danskere overalt til at opleve ballet på nært hold – og altid gratis.

Del artikel

Andre læser også