Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vil nå topniveauet i Danmark: Restaurant Tabu skruer nu helt op for oplevelsen

Af Michael Qureshi
Tabu
Tabu

I flere år har Restaurant Tabu i Vesterå været blandt de allerbedste restauranter i både Aalborg samt i hele Nordjylland.

Optaget i Michelin-guiden med en anbefaling, dog uden en af de famøse stjerner. Tabu har været garant for en overdådig spiseoplevelse i centrum af Aalborg.

Nu skruer Michael “Miv” Pedersen og Tabu-teamet helt op på alle knapper. Når vi går ind i det nye år, så gearer man op for oplevelsen.

Bordene reduceres, så der bliver plads til færre gæster og en mere intim oplevelse. Råvarer hentes nu fra hele verden, hvor man tidligere har haft stort fokus på det lokale i Nordjylland.

22 serveringer i topklasse

Det bliver 22 serveringer plus det løse i topklasse, lover Miv, som står bag Tabu.

“Vi skubber lidt til grænserne. Vi vil gerne være det sted, hvor folk kommer fra hele landet for at få den her oplevelse.

Det skal være sådan, at når man har været her og prøvet en aften på Tabu, så glemmer man den ikke lige foreløbig.

Vi kan godt lide at rykke lidt på tingene, og nu trykker vi den helt i bund uden begrænsninger,” siger Michael “Miv” til MigogAalborg.

Vil nå topniveauet i Danmark: Restaurant Tabu skruer nu helt op for oplevelsen
Foto: www.mediebroen.dk

Går efter det bedste i verden

Siden åbningen i 2016 har man fokuseret på lokale nordjyske råvarer, men nu kigges der ud over landets grænser.

“Vi vil ikke være så sæsonafhængige længere. Vi vil gå efter det bedste af det bedste rundt omkring i verden.

Selvfølgelig er der stadig meget i Nordjylland, som er i absolut topklasse, og det kommer vi også til at udnytte. Det bliver kærlighed til det lokale med et twist.

Men det giver os noget mere spillerum at kunne hente fra hele verden,” forklarer Miv.

Færre åbningsdage og færre pladser

Udover færre pladser i restauranten og en mere intime oplevelse, så reducerer man også åbningsdagene. Fremover har gourmetrestauranten midt i Aalborg kun åbent torsdag, fredag og lørdag.

“Det er et stort sats fra vores side, og igen så kan vi godt lide at rykke grænserne og udfordre. Vi tror på, at vi kan skabe noget ekstraordinært,” lyder det fra den erfarne restauratør, som også har Glashuset i Lønstrup.

Det oplagte spørgsmål er naturligvis:

Kommer Michelin-stjernen så til Aalborg?

“Vi stræber altid efter at levere det bedste, og giver det en stjerne, så er det fantastisk. Men fokus vil altid være på, at vores gæster er glade og synes, at vi har leveret på topniveau,” slutter Miv.