Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tabu – Nam og Applaus: Tre af Aalborgs største laver gourmetaften

Af Michael Qureshi

Opdateret torsdag 4. januar 23.30 – alt er pt udsolgt på blot få timer – der er dog mulighed for at skrive sig på venteliste længere nede i artiklen

Tre af Aalborgs mest anmelderroste restauranter går nu sammen om et ekstraordinært gourmet-event i februar.

Tirsdag den 6. februar, onsdag den 7. februar og torsdag 8. februar laver Tabu, Nam og Applaus et eksklusivt kokketræf, hvor man kan få lov til at smage det bedste fra hver af de tre kendte kokke.

Det er Michael Miv fra Tabu, Mads Hyllested fra Applaus samt Kim Jeppesen fra Nam der går sammen om det her særevent i Aalborg.

De tre tilsammen har adskillige medaljer på cv’et fra store konkurrencer, og har igennem det seneste halvandet år banket tre af Aalborgs førende restauranter op.

Rangeret som 25. bedste i Danmark

Tabu er blandt andet rangeret som nummer 25 i hele Danmark af anerkendte White Guide. Nam og Applaus er desuden rangeret blandt Aalborgs allerbedste i White Guide.

Tabu - Nam og Applaus: Tre af Aalborgs største laver gourmetaften
Applaus

Nu forener de kræfterne på tre unikke aftener for at skabe noget ud over det sædvanlige her i byen.

“Vi synes selv, det er spændende, når der er forskellige initiativer, som sætter fokus på det høje gastronomiske niveau i byen. Vi har det rigtig godt sammen alle tre privat, og vil gerne give den fuld gas og kombinere vores kvaliteter for en aften. Det spreder vi så ud på tre aftener, for at vi alle kan være værter,” siger Michael Miv til MigogAalborg.

13 serveringer og vinmenu

På hver af de tre aftener serveres den samme menu med hele 13 serveringer og 7 glas vin samt bobler. Der er ingen tvivl om, at der er lagt op til gourmetoplevelse af de helt store.

Tabu - Nam og Applaus: Tre af Aalborgs største laver gourmetaften
Nam

Hver af kokkene laver et par serveringer, så man får det bedste fra alle tre restauranter. Tabu er gourmet på højeste plan.

Applaus og Nam er bygget ud fra det hotte social dining koncept, hvor man i løbet af aftenen smager på mange forskellige ting kreeret på højt niveau.

“Vi har alle tre ret forskellige stilarter, så det bliver spændende at kombinere dem, og se hvilken helhed vi kan skabe sammen. Vi håber og tror, at det bliver en helt særlig aften for dem, der booker bord,” siger Mads Hyllested fra Applaus.

Hjertet banker for Aalborg

“Vi har alle tre et hjerte, der banker særligt for Aalborg og den rivende udvikling byen er inde i. Kan vi være med til at skabe noget, som folk finder spændende, og som giver en oplevelse ud over det sædvanlige, så har det været en succes for os,” supplerer Kim Jeppesen fra Nam.

Her er detaljerne og menuen til det store kokketræf over tre dage i februar

 

6. februar på Tabu – 40 pladser   (OBS – UDSOLGT – DER ER MULIGHED FOR VENTELISTE)
7. februar på Nam – 40 pladser – OBS UDSOLGT – DER ER MULIGHED FOR VENTELISTE
8. februar på Applaus – 40 pladser – OBS – UDSOLGT – DER ER MULIGHED FOR VENTELISTE

Menu

Snacks & champagne

2 fra Applaus

2 fra Nam

2 fra Tabu

*

Brød & smør

Applaus

Stenbiderrogn, fløde & kartoffel

Nam

Strandkrabber, kastanje & citrongræs

Tabu

Pighvar & asparges

Applaus

Vagtel, svampe & løg

Nam

Okse, rødbede & chili

Tabu

Frugt fra Støvring

13 serveringer

7 glas

Pris pr. person

895 kr.

Book bord til Tabu tirsdag 6. februar her – OBS UDSOLGT – DER ER MULIGHED FOR VENTELISTE

Book bord til Nam onsdag 7. februar her –  OBS UDSOLGT – DER ER MULIGHED FOR VENTELISTE

Book bord til Applaus torsdag 8. februar her – OBS UDSOLGT – DER ER MULIGHED FOR VENTELISTE

Del artikel

Andre læser også