Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tapas på topniveau: Tabu åbner helt særlig tapasbar i december

Af Michael Qureshi
Tabu
Tabu

De fleste i Aalborg kan nok huske den populære tapasrestaurant CANBlau, der lukkede sidste år.

Den gastronomiske drivkraft bag tapas-succesen var den kendte nordjyske kok Michael Miv Pedersen, som valgte at satse al sin energi i stedet på sin gourmetrestaurant, Tabu.

Den blev i øvrigt tidligere i år kåret til Årets Restaurant i Aalborg af MigogAalborgs læsere til AALBORG AWARDS.

Men nu er det jo snart december, og i den anledning har Miv en tidlig julegave klar til aalborgenserne. Han genopliver nemlig i tre uger i løbet af december tapas-konceptet a la CANBlau.

Fokus på de bedste råvarer

Det bliver inde i de udvidede Tabu-lokaler på Ubat i Vesterå, og man kan være helt sikker på at få en aldeles fremragende spiseoplevelse med fokus på de bedste råvarer og kælen for alle detaljer.

Du kan booke via dette link.

“Vi vil i tre uger sætte fokus på nogle bedste råvarer rundt omkring os her i Nordjylland, men også uden for landets grænser.

Konceptet bliver med flere forskellige serveringer, hvor man kommer lidt rundt og smager det bedste fra alle steder.

Nu er det jo snart jul, og hvad er jul uden and, chokolade, vanilje eller appelsiner. Men det bliver også med trøfler, caviar & gode kvalitets skinker,” fortæller Michael Miv til MigogAalborg.

 

Han fortsætter;

“Det bliver simpelt, velsmagende, topklasse råvarer & helt nede på jorden.”

Tapas på topniveau: Tabu åbner helt særlig tapasbar i december
Det er i den udvidede del af Tabu – at man åbner tapasbar

6 serveringer til 350 kr. og opefter

Priserne er også på et niveau, de fleste kan være med på og få en fornemmelse af at være på Tabu, der er eneste Aalborg-restaurant nævnt i Michelinguiden.

Man kan vælge eksempelvis 6 serveringer for 350 kr., 8 serveringer for 450 kr. og opad.

Der vil også være både snaps, øl og forskellige vine fra 50 kr. og opefter.

Nogle af serveringerne kan være eksempelvis;

Rævhede skinke – tomat – grillet brød – olivenolie 

Oksetatar – salat – sennep – fladbrød

 Risotto – trøffel – parmesan

Caviar – blinis – urter

Limfjordshummer – salat – tomat

Waguyokse – brioche – løgchutney

Sådan booker du plads til Tabu Tapas Pop Up

  • Vælg antal serveringer
  • Vælg ankomst-dag og seating (i topbaren)
  • Vælg antal gæster
  • Læg i kurv og betal

Du kan booke lige her via dette link

Del artikel

Andre læser også