Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytårsforsæt der holder: Tab dig med pizza, burger og slik hos Larsen Coaching

Af Aske Bisgaard Pedersen

De fleste kender det: Det er nytår, og årets nytårsforsæt er igen – lige som de forgangne år – at leve sundere og tabe lidt af de overflødige kilo.

Det starter som regel med stor motivation i starten, men inden for få uger er det hverdag igen, og man ender i de samme gamle vaner.

Sådan går det dog ikke med et forløb hos Larsen Coaching, der igennem de sidste 12 år har hjulpet klienter i mål med at skabe en sund og vedvarende livsstilsændring med en enorm kundetilfredshed.

Pizza, tortilla og pølsehorn på menuen

Med Per Larsen i spidsen hjælper Larsen Coaching dig med kost og aktiviteter skræddersyet til dine behov og ønsker, så du kan opnå dine mål.

“Vi hjælper i bund og grund med at strukturere din hverdag med aktiviteter fra gåture til hjemmetræning, håndbold eller hygge med dine børn.

Det væsentligste er, at det er aktiviteter, der er skræddersyet til den enkeltes hverdag, så det med tiden ender med at blive til sunde og vedvarende livsstils- og vaneændringer,” forklarer manden bag, Per Larsen.

Til spørgsmålet om, hvorfor så mange folk faktisk gerne vil tabe sig, men næsten lige så mange ender med at droppe nytårsforsættet efter kort tid, så er der en god grund til det ifølge Per Larsen:

“Det, du ser i spejlet om morgenen, og den energi og det overskud, du mærker indeni, afspejler den livsstil og de vaner, du lever efter i dag.

Vil du ændre det, du ser i spejlet og mærker i din krop, så skal du tage handling og ændre vaner og livsstil.”

Og hvis den største hæmsko for dig er frygten for at skulle spise broccoli og bønner morgen, middag og aften alle årets dage… Ja, så kan du godt tro om!

For hos Larsen Coaching er filosofien at det, at kost skal være lækkert, let og ligetil.

“Maden er det vigtigste, og derfor er det afgørende, at det er almindelig og lækker mad, og at vores klienter kan spise det mad, de plejer – så længe der er en tanke bag.

Derfor har vi ganske almindelige madplaner, hvor der også er pizza, tortilla, pølsehorn, rugbrødsmadder, is og slik. Alle forløb er lavet til, at hele familien kan spise med.” fortæller Per Larsen.

Faktisk har Per Larsen sammen med sin kæreste, Josefine Valentin, udgivet en bog med lækre og simple retter, der nemt kan tilpasses en travl hverdag.

Spar tid, penge og kalorier

Det er ikke kun kalorieindtaget og vægten, man kan forvente, at der bliver skruet ned på i et forløb med Larsen Coaching.

Med en veltilrettelagt og simpel madplanlægning kan man også frigøre lidt ekstra tid og spare penge på indkøb.

Faktisk garanterer Larsen Coaching, at du kan spare forløbets pris alene på besparelser på indkøb, hvis du vælger besparelsesforløbet.

“Forløbet koster 275 kroner om ugen, men det kan hurtigt spares på indkøb og ikke at smide mad ud. Vi sørger for, at man får brugt det, man har i køleskabet.

Vi gør det også nemt at handle ind én gang om ugen og sørge for mad til alle ugens dage, så vi spare klienterne for tid, penge og kalorier, imens vi bekæmper madspild,” fortæller Per Larsen.

Coachingforløbet foregår over Larsen Coachings app, der også indeholder en smartplanner med madplan og indkøbsliste, så man ikke ender med at handle ind hver eneste dag og køber en masse ting, man ikke har behov for.

“I vores madplan er der ca. 30-40 måltider at vælge imellem dagligt, som er tilpasset smag og årstid.

Dertil kan man som klient altid vælge at få skiftet måltider ud efter behag. Så vælger man, hvor mange måltider man skal have til, og så tilføjer man det blot til sin indkøbsliste,” forklarer Per Larsen og uddyber for de kræsne:

“For at gøre det så let som muligt skal man ikke løbe land og rige rundt – selvom det nok ville forbrænde lidt ekstra kalorier – for at købe ind til ugens måltid.

Alt kan nemlig købes i Rema1000 og det lokale supermarked, så man sparer samtidig en masse tid.”

Har forlænget klienters levetid med 954 år

Larsen Coaching havde i november 12-års fødselsdag og har i år fået tildelt tredje Gazelle-pris ud af tre mulige.

Det er et dedikeret ekspertteam med 25 års uddannelse og erfaring i teamet inden for kost og ernæring, folkesundhed, vanecoach, stresscoaching og meget andet, der sikrer, at man som klient er i trygge hænder.

Alt det, der er nødvendigt som forudsætning for at hjælpe folk med at opnå en sundere hverdag. Og indtil videre har Larsen Coaching forlænget klienters levetid med intet mindre end 954 år.

Nytårsforsæt der holder: Tab dig med pizza, burger og slik hos Larsen Coaching

Et gennemsnitligt forløb varer lidt over seks måneder, og i gennemsnit forlænges hver klients levetid med et helt år.

Det er altså resultatet af den høje faglige viden og de mange års erfaring, der har bidraget med et tæt og effektivt forløb.

“Det tager to hverdage, fra man signer sig op, til man er i gang.

Vi lægger ud med en helt gratis og uforpligtende samtale, hvor vi taler om, hvad problemet er for den enkelte person,” forklarer Per Larsen og fortsætter:

“Herefter går vi i gang, hvor der er coaching på daglig basis inklusiv ugentlige klientopdateringer med ugens resultater.

Vores klienter kan skrive hver dag, hvis de har udfordringer med kost, træning eller andet.”

Kunderne elsker Larsen Coaching

Kombinationen af et skræddersyet forløb med mad, der minder om det, man normalt vil spise, lyder bestemt ikke dårligt.

Det er da også en af grundene til Larsen Coachings store succes – og den afspejler sig da også i tilfredsheden hos de klienter, der har gennemgået forløbene.

“Vi har hjulpet en masse mennesker, og 94% af dem har været så tilfredse, at de vil gøre det hele igen og anbefale det til deres venner eller deres kollegaer.

Det er vi utroligt stolte af!” fortæller Per Larsen.

Læs mere og få en uforpligtende samtale her.

Del artikel

Andre læser også