Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Synshal i Aalborg scorer topkarakterer fra kunderne

Af Redaktionen

Ægteparret Marlene og Leon har I snart 10 år drevet den lokale synshal i Skalborg. De første mange år som Skalborg Bilsyn og sidenhen som en del af den landsdækkende kæde DEKRA Bilsyn.

Det var en drøm der gik i opfyldelse da de i 2012 åbnede synshallen efter at have drevet eget autoværksted i 17 år. Siden starten har den gode service været det bærende element for forretningen. Derfor byder de dig altid velkommen til at være med i synet og giver gerne uvildig og vejledning på baggrund af sine mange år i autobranchen.

Den gode er personlige service bliver belønnet af kunderne som i stor stil anbefaler synshallen på både Google og Facebook. Således scorer synshallen i Aalborg 4,9 stjerner id af 5 mulige på Google.

Vi har spurgt ægteparret om en række gode tips til hvordan du som kunde kan forberede dig bedst muligt når din bil skal synes.

Alle biler skal til bilsyn første gang, når de er 4 år gamle, og til periodisk bilsyn hvert andet år efter det første bilsyn.

For at være klar til bilsynet er det en god ide at undersøge, om der er eventuelle problemer, som kan betale sig at få lavet, inden syn. Der er nogle ting, du selv kan tjekke, men hvis du vil være sikker, kan du få et værksted til at lave et synstjek.

 

·         Tjek lygter. Alle lygter skal virke fint (nummerpladelys, tågelys, parkeringslys, stoplys, nær-/langlys, blinklys, bremselys osv.)

·         Tjek dæk. Spordybden skal min. være 1,6 mm men gerne dybere Eksperter anbefaler at skifte dæk, når dækmønstret er 3-4 mm. For at tjekke, kan du tage en 20 –kronemønt og stikker den ind i dækmønsteret. Hvis du kan læse ”Margrethe II – Danmarks Dronning” langs kanten af mønten er det tid til at skifte.

·         Tjek nummerplader. Nummerpladerne skal være fastgjort med skruer eller bolte både foran og bagved.

·         Tjek advarselslamper. Advarselslamperne er ofte en direkte vej til et omsyn, så der bør ikke være tændte advarselslamper. Tjek evt. bilens instruktionsbog, hvis du er i tvivl om alt er i orden.

·         Tjek forruden. Stenslag og revner i forruden må ikke være i vinduesviskernes viskefelt. Nye synsregler betyder, at alle skader på ruden, skal være repareret inden synet.

 

Hvis bilen ikke bliver godkendt, får du en synsrapport hvor du kan se hvad der skal laves inden et omsyn

Synshal i Aalborg scorer topkarakterer fra kunderne

Del artikel

Andre læser også