Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Syngende “juletræer”: Kildeparken lyses op med julemusik og levende lys

Af Emil Kjær Jørgensen

I Kildeparken varer det heller ikke længe, før man kan mærke julestemningen helt nede i de kolde fødder.

Fra 15. november vil De Syngende Træer nemlig ikke afspille de klassiske hits fra Elton John, Stevie Wonder eller en af de mange andre kunstnere, som har plantet et træ i parken.

Det drejer sig om hele 58 træer, hvor træerne vil smukke juletoner i stedet for de sange, der spiller fra kunstnernes musikstandere resten af året.

Det skriver AKKC i dag i en pressemeddelelse.

200 levende lys til advent

I år bliver det de fire skuespillere fra Aalborg Vinterrevy, Rasmus Krogsgaard, Vicki Berlin, Pernille Schrøder og Thomas Mørk, der får æren af at sætte julemusikken på i Kildeparken.

Det sker torsdag eftermiddag den 15. november inden revyens første forestilling lidt senere på dagen.

Alle søndage i advent bliver ekstra stemningsfulde, for her tænder Aalborg Kommunes Park & Natur 200 levende lys, når mørket falder på.

Et meget smukt syn der, sammen med de mange store stjerners julemusik, får julestemningen til at sprede sig.

Aalborg har som den eneste by i verden en attraktion, som består af syngende træer. De Syngende Træer har eksisteret siden 1987, hvor 92 internationale kunstnere indtil nu har plantet et træ i Kildeparken i forbindelse med en koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center.

En terrorist kan også synge julemusik

Sissel Kyrkjebø, Bob Dylan, Hansi Hinterseer, Beyoncé, Backstreet Boys, Elton John, Stevie Wonder, Cliff Richard og Jethro Tull, og senest er Katie Melua og Jeff Dunham med terroristen Achmed, der synger Jingle Bombs, kommet til blandt de mange kunstnere, hvis træer i den grad kommer til at sprede julestemning i Kildeparken.

For at gøre det nemt at spotte, hvilke træer der spiller julemusik, bliver musikstanderne igen i år julepyntet.

Så hvis du mangler inspiration til en hyggelig søndagstur med masser af (gratis) julestemning, så kan Kildeparken og De Syngende (Jule)Træer være et godt stoppested på turen.

Del artikel

Andre læser også