Syngende juletræer: Kildeparken bliver lyst op med levende lys og julemusik

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Betina Fleron
Foto: Betina Fleron

Det kan godt være, at vi skal undvære årets store julemarked på Gammeltorv og Aalborgs rare julemand i år.

Men de syngende juletræer i Kildeparken kan Corona trods alt ikke pille fra os.

Traditionen tro omdannes De Syngende Træer i Kildeparken igen i år til et sandt juleeventyr med julemusik og levende lys.

Det bliver ingen ringere end Disco Tango-holdet bestående af Annette Heick, Silas Holst, Lonnie Devantier, Gry og Bryan Rice, der på festlig vis vil markere åbningen af (jule)parken lørdag 21. november.

Læs også: Aalborgs største Take Away Sushi Festival – få 24 stk. for 115 kr.

95 syngende træer i Kildeparken

De Syngende (jule)Træer er efterhånden blevet en fast tradition for mange at besøge i julemånederne, og særligt i år vil det være oplagt at besøge den udendørs, stemningsfulde julepark med god plads i den friske luft.

De Syngende Træer består i dag af 95 træer plantet af internationale kunstnere.

60 af kunstnerne kan også skrive julemusik på repertoiret, og derfor vil 60 af parkens træer blive beklædt med juleudsmykning og spille julemusik – og det er ingen ringere end sangere som Mariah Carey, Bryan Adams, Elton John, Sting, Shakin’ Stevens og Katie Melua, grupper som Backstreet Boys og Il Divo samt komikerne Michael McIntyre og Jeff Dunham, der leverer juletonerne.

Kylie Minoque træet
Foto: Betina Fleron

Levende lys hver søndag i advent

Hver søndag i advent blænder Aalborg Kongres & Kultur Center og Aalborg Kommunes Park og Natur ekstra meget op for julestemningen ved, igen i år, at tænde 300 levende lys ved De Syngende Træer, når mørket falder på.

Og har man oplevet synet i tidligere år, kan det være svært at glemme det – flere hundrede levende lys står stemningsfuldt blandt træerne, mens der i baggrunden høres velkendte juletoner fra de mange verdenskendte stjerner.

Festlig åbning af Disco Tango-holdet

Med årets åbningshold er der lagt op til en festlig seance lørdag 21. november, hvor Annette Heick, Silas Holst, Lonnie Devantier, Gry og Bryan Rice sammen vil tænde julelys, synge juletoner og tænde for julemusik ved træerne.

Samme aften går de på scenen i Aalborghallen med det  5-stjernede grandprix-show Disco Tango, der indeholder alle de største danske og internationale grandprix-hits gennem tiden.