Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild overraskelse: Suspekt skal optræde på Nibe Festival

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Nibe Festival
Foto: Nibe Festival

Det er fjerde og sidste dag på Nibe Festival og med et musikprogram, der har været planlagt i månedvis, skulle man ikke tro, at noget kunne overraske.

Men vi må sandelig sige, at festivalledelsen har trukket et kæmpe es ud af ærmet.

For kort tid siden har de annonceret, at Suspekt optræder til midnat på Blå Scene.

Om den store overraskelse skriver de på hjemmesiden:

Man troede næsten ikke, at det kunne blive vildere på et ellers totalt udsolgt Nibe Festival. Men det gør det! For i nat kl. 00.00 rykker vores gode venner fra Suspekt ind på Blå Scene og giver en fuldstændig unik koncert. 

Koncerten er stablet på benene i løbet af relativt kort tid. Og det har kun været mulig på grund af den relation, som Nibe Festival og Suspekt har.

“Det er et eksempel på de uvurderlige bånd, der gennem årene er opbygget mellem os og de skønne Vestegns-drenge. Det har været enormt vigtigt for os at lave det her sammen – særligt for vores fantastiske gæster og tæt på 5.000 frivillige, som i den grad fortjener den her koncert” lyder det fra festivalleder Peter Møller Madsen. 

Der er ingen tvivl om, at Suspekt har været savnet på årets program. Faktisk er det et af de mest efterspurgte navne. Koncerten i nat bliver altså klimaks på en totalt fed festival.

Del artikel

Andre læser også