Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

SushiSushi lukker ned: Aalborg får ny luksus sushi-restaurant i stedet

Af Stine Kjølby Christensen

I fire år har restauranten SushiSushi været vært for Aalborgs mest overdådige sushibuffet, og er man sushi-elskende aalborgenser, har man forhåbentlig også selv været forbi.

Har du endnu ikke besøgt restauranten, så er det ved at være sidste chance – for inden oktober er omme, er det for sent.

Den 28. oktober bliver absolut sidste udkald, hvis du vil nå at mæske dig fra den lækre sushibuffet på Strandvejen.

SushiManiaXO i nye klæder

Det er er ikke mere end et halvt år siden, at SushiMania-kæden lancerede deres nye koncept SushiManiaXO.

SushiManiaXO blev en lækker og luksuriøs opgradering af det velkendte Take Away-koncept, som vi i forvejen kender fra SushiMania.

Og modtagelsen af SushiManiaXO gik over al forventning. Faktisk i så høj grad, at indehaverne nu har valgt at tage afsked med SushiSushi og i stedet fokusere 100 % på videreudviklingen af SushiMania-konceptet.

”Aalborg er endelig blevet klar til luksus asiatisk gourmetrestaurant, og efter fire år med SushiSushi er vi klar til at nyskabe og nytænke.

SushiSushi vil dog fortsat leve videre som selvstændigt brand i detailhandlen og supermarkeder,” siger medindehaver og driftschef Nathalie Ina Kühl til MigogAalborg.

”Vi har haft så meget efterspørgsel på at kunne sidde inde i XO-butikken, siden den åbnede – og det forstår jeg godt.

Derfor vil vi fra 31. oktober byde SushiManiaXO velkommen i SushiSushis gamle lokaler – med en helt ny og luksuriøs A la carte-restaurant, hvor vores take away også vil køre fra.” fortæller Nathalie begejstret.

Svær afsked med SushiSushi

På trods af høje forventninger til den nye restaurant, så bliver det også et sørgmodigt farvel til SushiSushi.

”Vi har kørt SushiSushi i seks år, og det har virkelig været vores hjertebarn. Restauranten er altid fuld, og vi ved, at konceptet vil blive savnet i byen.

Alligevel glæder vi os enormt meget til at lege videre med SushiManiaXO, hvor kvalitet, økologi og bæredygtighed fortsat bliver vores mærkesag,” siger Nathalie.

Hun glæder sig især over, hvordan hendes personale fremover vil få mulighed for at udnytte deres fulde potentiale, når de skal præsentere det nye menukort for gæsterne.

”Menukortet bliver udvidet og lavet om, men vi fortsætter selvfølgelig med at servere vores luksussushi, baos og sticks, der alle er blevet meget populære.”

Har I prøvet vores lækre bao??? Asiatisk dampet sød bolle som fåes med grillet kylling, tigerrejer, barbecue gris og grillet gris ? vi lukker 21 i dag! Bestil online ?#sushimaniaxo #bao #asianfood

Et opslag delt af SushiMania XO (@sushimaniaxo) den

Sidste chance og ny begyndelse

Hvis du selv har brug for at tage afsked med SushiSushi-buffeten, så er det altså sidste chance d. 28. oktober.

Herefter kan du i stedet glæde dig til at besøge SushiManiaXO, som åbner for reservationer fra d. 31. oktober.

Derudover kan vi allerede nu løfte sløret for vores ClubAalborg-aften i november måned, hvor du til en fordelagtig pris kan få lov at indvie det helt nye SushiManiaXO.

Hold øje med din goodiebag – eller læs hvordan du tilmelder dig her.

Har du tilmeldt dig MigogAalborgs Nyhedsbrev – hvor du hver fredag bliver opdateret på alt det der sker i weekenden, og hvor man skal tage hen og spise?

Ellers tilmeld dig lige her