Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom til fest: Nu åbner Surdejsbageren endnu en afdeling

Af Stine Kjølby Christensen

Siden Surdejsbageren åbnede, har der været ambitioner om at udvide med flere afdelinger – og nu bliver det endelig til virkelighed.

På torsdag åbner endnu et surdejsbageri, denne gang i det nye Bylivshus på Stigsborg Brygge i Nørresundby, som også officielt indvies torsdag kl. 14.

Borgmester Lasse Frimand Jensen vil være til stede sammen med kunstneren Frida Still Vium, der vil stå for kreative workshops.

Opkaldt efter fodboldlegende

Det nye bylivshus er opkaldt Henning J, til ære for fodboldlegenden Henning Jensen, der begyndte sin karriere i Stigsborg-området. Henning Jensens Plads på Stigsborg er også opkaldt efter ham.

“Bylivshuset Henning J skal fungere som et moderne forsamlingshus, hvor man kan nyde en god kop kaffe, fordybe sig i sin computer, være kreativ med sine børn, eller blot finde et sted at slappe af.

Der planlægges løbende forskellige aktiviteter som strikkeklub, gåklub og meget mere for at invitere beboerne ind i huset,” siger Hanne Kræn, bylivsudvikler hos A. Enggaard, en del af selskabet Stigsborg P/S.

Kom til fest: Nu åbner Surdejsbageren endnu en afdeling

Den perfekte lokation

Jesper C. Winter, ejeren af Surdejsbageren, ser også frem til at åbne sin anden butik og især at slå dørene op på Nørresundby-siden.

“Vi har længe undersøgt mulighederne for at åbne endnu en butik, og vi har ventet på at finde det rigtige sted. Det har vi nu fundet, og jeg er sikker på, at Stigsborg er det perfekte sted for os, med masser af liv og mennesker i forskellige aldre, der passer godt til vores bageri,” siger Jesper C. Winter.

Surdejsbageren vil have sin placering i bylivshusets stueetage med egen indgang, så der både er mulighed for at tage kaffe og brød med sig eller sidde i caféen eller andre områder i bylivshuset.

Indvielsen finder sted torsdag den 29. februar fra kl. 14-17, hvor der vil være gratis kaffe og søde sager fra (selvfølgelig) Surdejsbageren.

Adressen er Stigsborg Bygade 31, 9400 Nørresundby.

Del artikel

Andre læser også