ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Speciel t-shirt støtter syge børn: Hjælp MATHstore med slutspurten i Superdysten

Af Stine Kjølby Christensen

Lige nu dyster syv virksomheder på landsplan om at blive den, der samler allerflest penge ind til CoolUnite.

Initiativet går under navnet “Superdysten” og strækker sig over 14 dage, der kulminerer nu på søndag d. 12. juni

CoolUnite Fonden har til formål at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn – og det er selvfølgelig også netop, hvad donationerne fra Superdysten går til.

Målet for de syv nationale virksomheder er at få samlet 1 million ind tilsammen før de to uger er gået.

I Nordjylland er det herretøjsbutikken MATHstore i Støvring, der skal kæmpe om at samle flest penge ind, og selvom donationerne allerede er på den gode side af 100.000 kr., har Mads Thorhauge stadig brug for nordjydernes hjælp for at komme helt i mål.

Mads Thorhauge og hans butik MATHstore er kendt og elsket i både lokalområdet og ikke mindst i Aalborg, hvor kunderne hellere end gerne suser fra, for at opleve Mads’ univers, der senest har fået eksotisk selskab.

Håber på stor opbakning

Udover sin kreative indretning, er Mads også kendt for at forhandle mange lækre herretøjsbrands – og det er da også et samarbejde mellem ham og én af disse, der nu skal danne grobund for en forhåbentlig givende indsamling.

“Vi har søsat et projekt i samarbejde med Le Deux og har i den forbindelse fået produceret 500 Limited Edition-shirts, hvor alle beløb fra salget går ubeskåret til Superdysten,” forklarer Mads til MigogAalborg.

Prisen for en t-shirt er 300 kr., og da MATHstore har valgt at betale for hele produktionen af dem, er det altså ikke kun overskuddet af salget, der går til de udsatte børn.

“Hvis alle 500 t-shirts sælges, kan jeg give 56.000 kr. videre til CoolUnite, og det håber jeg jo meget, at vi kan lykkes med,” siger han.

Speciel t-shirt støtter syge børn: Hjælp MATHstore med slutspurten i Superdysten
Jacob Risgaard og Mads Thorhauge.

Donér et valgfrit beløb

Hvis du ikke lige står og mangler en flot, basic t-shirt til både hverdag og fest, så er der også andre måder at støtte MATHstore, Superdysten og dermed CoolUnite på.

Du kan nemlig overføre et valgfrit beløb på MobilePay 731466 – og er du eksempelvis en større virksomhed, der gerne vil donere et større beløb, er det bare at tage kontakt til Mads.

“Der er allerede rigtig mange virksomheder, der har støttet projektet og det er vi meget taknemmelige for.

Rema1000 i Støvring har doneret 12.000 kr., Systemafspærring, Thorhauge Anlægsgartneri og Thorhauge Entreprenør har hver især doneret 10.000 kr., mens vores venner fra Me&Eliza har givet 5.000 kr.

Alle beløb tages imod med kyshånd, og jeg håber virkelig, at nordjyderne vil være med, så vi kan få samlet mest muligt ind,” siger Mads.

T-shirten kan købes her.

Del artikel