Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommernyhed: Lej et SUP Board ved Vestre Fjordpark

Af Stine Kjølby Christensen

Sommeren er kommet til byen, og aalborgenserne valfarter til Vestre Fjordpark, hvor det blå vand og de varme stråler venter.

Nu er der en dejlig sommernyhed til dem, der gerne vil have lidt mere action i sommervarmen. Hver søndag kan du nemlig leje et sup board lige i nærheden af parken.

Ved Egholmfærgen står virksomheden Sup i Sup klar med paddleboards, mega sups, kajakker og tandem paddleboards, som du kan leje for den nette sum af 150 kr. pr. deltager pr. første time – herefter 100 kr. i timen.

Mega Sup kan bære op til otte personer, mens kajakken kan klare tre personer. Det kan derfor både blive en hyggeting hver for sig – eller noget med mere nærkontakt, hvis man er mere til den slags.

Book til events

Sup i Sup er et team af friske unge mennesker med en fælles passion for at udbrede sjov på vandet. Særligt Stand Up Paddleboard er populært.

“Vi håber og tror på, at vi kan være med til at få flere til at udfordre sig selv med sjov på vandet. Det er vigtigt for os, at det er noget alle kan være med på, og derfor skal det heller ikke koste det hvide ude af øjnene,” fortæller de.

Sup i Sup tilbyder desuden også events for alt fra virksomheder, skoler og private, og som eksempel kan man booke et MEGA SUP kapløb til polterabender eller skoleklasser.

Du finder Sup i Sup hver søndag fra 11-18 ved Egholmfærgen. Fra uge 26-32 udvides åbningstiderne til hver dag fra 11-18.

Du kan læse mere om Sup i Sup lige her. 

Del artikel

Andre læser også