Sundt og nemt Take Away: Fitness-eksperter lancerer nyt madkoncept i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Fra venstre: Christine Jensen, Linn Abildstrup og Minelle Bachau.
Fra venstre: Christine Jensen, Linn Abildstrup og Minelle Bachau.

Af Stine Kjølby Christensen

Som faste læsere på ”migogaalborg.dk” ved, så bugner byen efterhånden af gode take-away-steder.

Man skulle ikke umiddelbart tro, at aalborggenserne gik og manglede endnu et nyt koncept inden for take-away.

Men da vi besøgte ”Crossfit by the Mill” og hørte om deres nye madkoncept, så fik indehaverne Christine Jensen og Minelle Bachau os på andre tanker.

Det er fire år siden, at Christine og Minelle åbnede dørene til ”Crossfit by the Mill”.

Idéen bag centeret er at skabe en ideelt træningsmiljø, hvor alle er velkomne, og faciliteterne er i top. Her skal hverken køn, alder eller fysisk tilstand være en hindring.

Og det er også lige her i centeret, at de har fået idéen og inspirationen til, hvordan de kunne udvide deres virksomhed – og samtidigt optimere træningsoplevelsen for deres kunder.

”Folk der kommer her, har meget travlt til hverdag. De fleste kommer susende lige fra arbejde, skal videre hen og hente børn og har generelt en helt masse, de skal nå.

Her var det, at vi fik idéen til at udvikle et madkoncept, der skal gøre det nemmere for folk at få dagens varme måltid – på en nem og sund måde.” fortæller Minelle til migogaalborg.dk.

Dermed er ”Crossfit by the Mill” – i samarbejde med Linn Abildstrup og cateringfirmaet ”Simon’s” – snart klar til at lancere deres helt nye form for take-away. Konceptet får navnet ”The Mill Box”.

I en travl hverdag med mange gøremål kan man nemt lade sig friste af de hurtige (og måske mere usunde) løsninger, når aftensmåltidet skal på bordet.

Selvfølgelig findes der også mange sunde og lækre alternativer i Aalborg, men hvor skal man gå hen, når man egentlig bare har lyst til en ganske almindelig hverdagsret – men ikke selv har tiden til at stå og kokkerere det?Her er dét, at ”The Mill Box” kommer på banen. Her får man netop et genkendeligt og veltilberedt hverdagsmåltid, uden hverken at skulle gå på kompromis med smag eller næring.

Sund mad Crossfit
Ingredienserne og råvarerne i “The Mill Box” er bæredygtige og nøje udvalgte.

Kostvejlederen Linn sørger for, at næringsværdierne er fornuftigt fordelt, så alle kroppe kan spise sig mætte med god samvittighed.

Kokken Simon Bak sørger for, at måltidet er friskt, smagfuldt og spækket med gode råvarer – der endda er bæredygtige og overvejende økologiske.

Christine og Minelle sørger for, at måltidet hver dag nemt kan afhentes i centeret, hvor et køleskab er blevet opsat til formålet. Alt som kunderne skal gøre, er at opvarme maden derhjemme.

Men bare fordi at boksene skal afhentes i crossfit-centeret, betyder det bestemt ikke, at måltidet udelukkende er tiltænkt crossfittere eller medlemmer.

Med en kundekartotek på over 650 medlemmer hos ”Crossfit By the Mill” kunne man jo umiddelbart tænke, at målgruppen var i hus. Men som med alt andet i centeret, så er mottoet klart:

Alle er velkomne!

”Alle, der har lyst, kan bestille. Det eneste krav er, at det skal afhentes her. Vi skal jo starte en sted, men hvis det en dag bliver noget stort, så bliver der måske også sat flere afhentningsposter op andre steder i byen.

Vi tager det, som det kommer og ser, hvordan det udvikler sig.” fortæller Minelle.

Det foreløbige koncept for ”The Mill Box” er, at den skal bestilles online senest klokken 14.00 dagen før og afhentes på dagen mellem klokken 15.00 og 21.00.

Hver dag kan man vælge én varm ret og op til seks forskellige salater som side-orders.
Priserne ligger fra 50 kr. til 75 kr.

”The Mill Box” kan bestilles fra d. 1. marts, men allerede i morgen lørdag 11. februar fejres lanceringen med en festlig reception i centeret fra 12.00-14.00.

Her vil der være rød løber, balloner, hoppeborge og – naturligvis – smagsprøver på deres nye, lækre koncept!

Læs mere om receptionen og konceptet lige her.

Læste du?

270 mio. kr. til nyt bus-koncept i Aalborg: Nu kommer det til at glide lettere

Bus i Aalborg
Sådan ser +BUSSEN ud i den franske by Metz, og bliver samme model i Aalborg

Europas vildeste: Oplev hurtige biler og kæmpe monstertrucks i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle nyheden om, at et af Europas vildeste Stunt og Monster Truck Shows kom til Skalborg her i Aalborg.

Og nu har du igen muligheden for at opleve det hele i et stort og hæsblæsende show her i Aalborg.

I næste uge fra torsdag den 25. juli og frem til søndag den 28. juli, kan du opleve biler og motorcykler i høj fart, brændende dæk, elegant motorkunst, livsfarlige stunts og kæmpe store monstertrucks, når tyske Team Klaas nemlig til byen med deres berømte og berygtede “MonsterTruck Stuntshow”.

Denne gang foregår det ved Kvickly i Nørresundby, og showet byder på et hav af forskellige bil- og motorcykelstunts i absolut topklasse.

Biler og stuntmænd kastes gennem brændende flammer

Team Klaas’s stuntmænd kaster sig ud i den ene vanvittige disciplin efter den anden, og publikum kommer til at opleve alt fra bilbowling, hvor en stuntmand i bil hamrer med fuld fart ind i en kæmpe bunke bilskrog for at lave strike, til stuntmænd spændt fast til biler der bliver tonset gennem brændende flammer.

Og det er bare for at nævne et par få af de ting, der kommer til at foregå i løbet af det 90 minutter lange vanvidsshow.

Gigantiske monstertrucks fra USA

Showets allerstørste seværdighed er, når Team Klaas’ kører deres to gigantiske monstertrucks frem for at smadre alt på deres vej.

Team Klaas har været en tur forbi lokale skrothandlere for at skaffe så mange gamle skrotbiler som overhovedet muligt.

Alt sammen kun for at blive smadret og mast fuldstændig til ukendelighed af de larmende og osende monstertrucks.

De to gigantiske trucks er bygget af Team Klaas selv med materiale importeret fra USA.

Ny truck med over 1000 hestekræfter

Til årets tour har de bygget en helt ny truck, som er deres største og vildeste til dato.

Trucken som har fået navnet “Captain Barbossa” er 3 meter høj, 3 meter bred, har over 1000 hesterkræfter og vejer 4 ton. Så der er i den grad tale om et vaskeægte monster.

Monstertrucks er et amerikansk fænomen, og har siden 1970’erne været en voldsom populær publikumsattraktion i staterne.

Team Klaas har for alvor sat det på kortet i Europa og nu er turen altså igen kommet til Aalborg.

De forskellige shows vil blive speaket af rapper og MigogAalborg tv-vært Zjakalen.

Hvad: Monstertruck & Stuntshow
Hvor: Kvickly, Nørresundby
Hvornår Torsdag d. 25. juli kl. 19.00, Fredag d. 26 juli kl. 19.00, Lørdag d. 27. juli kl. 19.00, Søndag d. 28. juli kl. 18.00
Pris: Børn under 3 år: GRATIS, Børn (3-14 år): 150 kr., Voksne: 200 kr.

Billetter kan kun købes ved indgangen.

Følg dem på Facebook her for at se de mange “numre”, der vises i Aalborg

Sæsonens første hjemmekamp for AaB: Børn kommer ind for 10 kr

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB Tifo Kaos
Foto: AaB Tifo Kaos

AaB fik langt fra den ønskede start på den nye sæson, da de i sidste weekend måtte se sig slået af oprykkerne fra Lyngby med 2-0 på udebane.

Derfor er det helt sikkert en flot sultne spillere, som vil forsøge at få 3 point i den første hjemmekamp i morgen, når SønderjyskE kommer på besøg kl. 14.00.

AaB plejer at have godt styr på modstanderne fra syd, og de har faktisk vundet de tre seneste 3F Superligakampe mod SønderjyskE med samlet 5-0. Omvendt fik SønderjyskE den perfekte start på sæsonen, da de slog Silkeborg 2-1 i deres første kamp i sæsonen.

Det er selvfølgelig altid rarest at tage på stadion i tørvejr, og DMI lover da også 0 mm regn, lidt overskyet og op til 18 grader.

Varm op til kampen med andre fans

Fra kl. 12.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans.

Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Øl i fanzonen før kampen koster 35 kr., og desuden sælges der 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for 50 kr.

Du kan også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Ny familietribune fejres med billetter til 10 kr.

Portene til stadion åbner kl. 13.00, og en af de største nyheder i denne sæson er den nye Theodors Familiezone i Blok og Blok B på Weber Tribunen.

Børn i dette område vil på søndag kunne låne Theodors Venneflag til kampen. Theodor kommer også på besøg i Familiezonen inden kampen, og børn med sæsonkort eller sæsonkortabonnement til Weber Tribunen kan vinde præmier i Theodors Lykkehjul.

Der er alt mulig god grund til at tage de ferieramte børn med på stadion, for de kommer ind for kun 10 kr. i morgen. Tilbuddet gælder til både 3F Tribunen, Spar Nord Tribunen og Weber Tribunen.

Der er også tilbud på sodavand, som sælges til halv pris, så de således koster 15 kr.

Kort tid efter slutfløjtet til sæsonens første hjemmekamp vil spillerne gå rundt langs alle banderne på Aalborg Portland Park og skrive autografer til de fremmødte børn.

Der vil i den forbindelse blive udleveret autografkort til de børn, der er interesserede i at få spillernes signatur.

Ny hjemmebanetrøje med historiske referencer

Onsdag præsenterede AaB den nye hjemmebanetrøje for Hele Nordjylland Hold, og den specialdesignede trøje indeholder trøjen blandt andet detaljer og referencer til Aalborg, AaB’s historie og ikke mindst de mange trofaste fans, der uge efter uge støtter AaB på hjemme- og udebane i 3F Superligaen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Ny hjemmebanedragt #AaB #HeleNordjyllandsHold @hummelsport #sharethegame #Hummel

Et opslag delt af AaB – officiel profil (@aabsportdk) den

Derudover er der comeback til de røde strømper. Den nye trøje kan naturligvis ses på AaB-spillerne i morgen, og du kan også købe dit eget eksemplar på stadion i morgen.

En del skader at kæmpe med

Cheftræner Jacob Friis har sammen med den øvrige trænerstab udtaget følgende 18 spillere til søndagskampen:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 29 Mikkel Kaufmann, 30 Wessam Abou Ali og 32 Kasper Pedersen.

AaB’s skadesliste tæller Jakob Ahlmann, Magnus Christensen, Oliver Abildgaard og Lukas Klitten.

Hvad: AaB’s første hjemmekamp
Hvor: Aalborg Portland Park
Hvornår: Kampstart kl. 14.00

Du kan læse mere om kampen her.

Gratis velvære: Kom til yoga under åben himmel

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Prana Yoga
Foto: Prana Yoga

Yoga bliver bare mere og mere populært – også her i Aalborg, hvor blandt andet YOGA HUSET har stor succes.

Og nu kan du snart opleve yoga i nogle helt unikke omgivelser her i Aalborg.

Prana-yoga afholder i samarbejde med Rickshaw Travels gratis yoga på græsset i Friluftsbadet ved Vestre Fjordpark.

Det sker lørdag den 10. august fra klokken 11.00-12.00 med mottoet “Intet slår yoga under åben himmel.”

60 minutters Hatha-flow

Det bliver yogalærer Britt Ziwes, som vil guide folk sikkert igennem 60 minutters såkaldt Hatha-Flow.

Britt er derudover yogalærer på Rickshaw Travles yogarejse til Zanzibar i november, og der vil derfor også være mulighed for at få mere at vide om rejsen denne lørdag.

De opfordrer til, at man tager egen måtte med.

Hvad: Gratis yoga under åben himmel
Hvor: Friluftsbadet, Vestre Fjordpark
Hvornår: Lørdag d. 10. august fra kl. 11.00-12.00

Læs meget mere her.