Sundt og nemt Take Away: Fitness-eksperter lancerer nyt madkoncept i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Fra venstre: Christine Jensen, Linn Abildstrup og Minelle Bachau.
Fra venstre: Christine Jensen, Linn Abildstrup og Minelle Bachau.

Af Stine Kjølby Christensen

Som faste læsere på ”migogaalborg.dk” ved, så bugner byen efterhånden af gode take-away-steder.

Man skulle ikke umiddelbart tro, at aalborggenserne gik og manglede endnu et nyt koncept inden for take-away.

Men da vi besøgte ”Crossfit by the Mill” og hørte om deres nye madkoncept, så fik indehaverne Christine Jensen og Minelle Bachau os på andre tanker.

Det er fire år siden, at Christine og Minelle åbnede dørene til ”Crossfit by the Mill”.

Idéen bag centeret er at skabe en ideelt træningsmiljø, hvor alle er velkomne, og faciliteterne er i top. Her skal hverken køn, alder eller fysisk tilstand være en hindring.

Og det er også lige her i centeret, at de har fået idéen og inspirationen til, hvordan de kunne udvide deres virksomhed – og samtidigt optimere træningsoplevelsen for deres kunder.

”Folk der kommer her, har meget travlt til hverdag. De fleste kommer susende lige fra arbejde, skal videre hen og hente børn og har generelt en helt masse, de skal nå.

Her var det, at vi fik idéen til at udvikle et madkoncept, der skal gøre det nemmere for folk at få dagens varme måltid – på en nem og sund måde.” fortæller Minelle til migogaalborg.dk.

Dermed er ”Crossfit by the Mill” – i samarbejde med Linn Abildstrup og cateringfirmaet ”Simon’s” – snart klar til at lancere deres helt nye form for take-away. Konceptet får navnet ”The Mill Box”.

I en travl hverdag med mange gøremål kan man nemt lade sig friste af de hurtige (og måske mere usunde) løsninger, når aftensmåltidet skal på bordet.

Selvfølgelig findes der også mange sunde og lækre alternativer i Aalborg, men hvor skal man gå hen, når man egentlig bare har lyst til en ganske almindelig hverdagsret – men ikke selv har tiden til at stå og kokkerere det?Her er dét, at ”The Mill Box” kommer på banen. Her får man netop et genkendeligt og veltilberedt hverdagsmåltid, uden hverken at skulle gå på kompromis med smag eller næring.

Sund mad Crossfit
Ingredienserne og råvarerne i “The Mill Box” er bæredygtige og nøje udvalgte.

Kostvejlederen Linn sørger for, at næringsværdierne er fornuftigt fordelt, så alle kroppe kan spise sig mætte med god samvittighed.

Kokken Simon Bak sørger for, at måltidet er friskt, smagfuldt og spækket med gode råvarer – der endda er bæredygtige og overvejende økologiske.

Christine og Minelle sørger for, at måltidet hver dag nemt kan afhentes i centeret, hvor et køleskab er blevet opsat til formålet. Alt som kunderne skal gøre, er at opvarme maden derhjemme.

Men bare fordi at boksene skal afhentes i crossfit-centeret, betyder det bestemt ikke, at måltidet udelukkende er tiltænkt crossfittere eller medlemmer.

Med en kundekartotek på over 650 medlemmer hos ”Crossfit By the Mill” kunne man jo umiddelbart tænke, at målgruppen var i hus. Men som med alt andet i centeret, så er mottoet klart:

Alle er velkomne!

”Alle, der har lyst, kan bestille. Det eneste krav er, at det skal afhentes her. Vi skal jo starte en sted, men hvis det en dag bliver noget stort, så bliver der måske også sat flere afhentningsposter op andre steder i byen.

Vi tager det, som det kommer og ser, hvordan det udvikler sig.” fortæller Minelle.

Det foreløbige koncept for ”The Mill Box” er, at den skal bestilles online senest klokken 14.00 dagen før og afhentes på dagen mellem klokken 15.00 og 21.00.

Hver dag kan man vælge én varm ret og op til seks forskellige salater som side-orders.
Priserne ligger fra 50 kr. til 75 kr.

”The Mill Box” kan bestilles fra d. 1. marts, men allerede i morgen lørdag 11. februar fejres lanceringen med en festlig reception i centeret fra 12.00-14.00.

Her vil der være rød løber, balloner, hoppeborge og – naturligvis – smagsprøver på deres nye, lækre koncept!

Læs mere om receptionen og konceptet lige her.

Læste du?

270 mio. kr. til nyt bus-koncept i Aalborg: Nu kommer det til at glide lettere

Bus i Aalborg
Sådan ser +BUSSEN ud i den franske by Metz, og bliver samme model i Aalborg

Fire dage med fuld smæk på: I morgen starter de store Drive-in events i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er det fra i morgen, at de store Drive-in events løber af stablen.

Det hele starter med Anders Matthesen show klokken 17.00 i morgen torsdag, og derfra kommer der fuld smæk på parkeringsområdet i Aalborg Lufthavn helt frem til søndag.

Det kommer til at vrimle med store navne, når Mads Langer, Anden, L.O.C., Phlake, Lars Lilholt, Ude af Kontrol og mange flere indtager Aalborg.

Der er stadig ledige billetter til alle shows, hvor der er plads til 600 biler. Men det begynder at tynde ud med pladser på de fleste events.

De fleste billetter koster omkring de 675 kr. per bil, som så giver 135 kr. per mand, hvis man fylder bilen op. Der er så nogle events der er billigere endnu, og andre som er lidt dyrere.

L.O.C imponerer stort

I København fik de store Drive-In events arrangeret af Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark debut i hovedstaden i sidste uge.

Siden har man så været i Aarhus og i Herning.

Her blev de helt særlige events taget godt imod. Blandt andet L.O.C leverede nogle helt vilde live-shows, hvor han var rigtig meget nede blandt publikum i bilerne.

Mads Langer på fredag bliver en skøn oplevelse, og her ventes der udsolgt lige om lidt. Det går så til gengæld helt amok, når Ude af Kontrol-drengene indtager scenen lørdag aften.

Det hele kører fra d. 4. juni og frem til d. 7. juni, som byder på arrangementer fra din egen bil.

Hør bl.a. Mads Langer, Anders Matthesen, L.O.C., Mads & Monopolet, Malk de Koijn, Annika Aakjær, Lars Lilholt, Onkel Reje, Claus Hempler og Teitur og mange flere.

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser.

Scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Det bliver en kæmpe fest og jo flere I er i bilen – jo billigere bliver det. Man køber nemlig billet til bilen.

Hvad: Drive-in koncerter med Live Nation

Hvor: Aalborg Lufthavn Parkering P3

Hvornår: Fra d. 4. juni og helt frem til d. 7. juni 2020

Hvor meget: Fra 395 kr. pr. bil med op til 5 personer

Hvordan: Køb din bils billet lige her 

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg

Torsdag

4/6 Anden

4/6 Malk De Koijn

Fredag

5/6 Phlake

5/6 Annika Aakjær

5/6 Mads Langer (få billetter)

Lørdag

6/6 Onkel Reje

6/6 Claus Hempler/ Teitur

6/6 Ude af kontrol

6/6 L.O.C

Søndag

7/6 Lars Lilholt

7/6 Drive-In med Mads & Monopolet

 

Jeg vil meget mere sydpå: Vinbar i midtbyen frister igen med Sangria Buffet

Skrevet af: Michael Qureshi

De færreste danskere kommer på sommerferie sydpå i år og kan nyde lange aftener med iskold sangria.

Men hvis vi ikke kan komme til det sydlige Europa, så må det jo komme til os i stedet.

Douro Wine Bar i Danmarksgade er som de fleste andre spisesteder og barer genåbnet, og nu introducerer de igen deres vildt populære koncept med Sangria Buffet for 290 kr.

Det betyder, at du kan drikke alt den Sangria du vil i tre timer for prisen.

Kører alle torsdage

Sangria-festen starter fra i morgen torsdag d. 4. juni og fortsætter alle torsdage i løbet af sommeren. Det skriver Douro Wine Bar på Facebook.

Har du været på ferie i Spanien eller nabolandene, kender du nok alt for godt den kølende og beroligende effekt, som et iskoldt glas Sangria kan have på både krop og sind.

De sidste par dage har solen da også skinnet ufortrødent over byen, så i morgen er en oplagt mulighed for at nyde godt af sommerens bedste kombinationer – og måske drømme sig væk til de spanske himmelstrøg.

Douro Wine Bar råder over en lækker udeservering ud til Frederikstorv, hvor den flydende buffet også vil stå til rådighed hele aftenen.

Man kan også få tapas og andre let anretninger på Douro Winebar.

Læs mere her.

Tæt på Aalborg: Her får du en villa med egen gildesal og fitnessrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Home
Foto: Home

Glasloft, gildesale og gyldne guitarer er bare noget af det, der adskiller nogle af de mere særprægede boliger fra alle murermestervillaerne og parcelhusene på boligmarkedet.

Det er i hvert fald ikke alle danske hjem, der kan prale af en kælder med hvælvede lofter, en indendørs pool eller en kæmpe glaspyramide midt i stuen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk, der har fundet nogle af de mest specielle hjem – fra Nordjylland, til Fyn og Lolland og helt til hovedstadsområdet – som lige nu er til salg for både helt store millionbeløb til de mere moderate.

25 minutters kørsel fra Aalborg har en helt særlig villa fået opmærksomhed på det danske boligmarked.

En kæmpe kælder med hvælvinger indrettet som gildesal med bar, dart og bordtennis er noget af det, der adskiller denne villa i Hjallerup nord for Aalborg fra mængden.

Den 271 kvadratmeter store bolig har også en dobbelt garage med et fitnessrum og hele otte værelser. Og så kan man endda få den for under 5 mio. kr.

Foto: Home
Foto: Boliga/Home

Underjordisk tunnel fra gildesalen

Ejendomsmægleren Home skriver videre om den noget vilde villa;

“Her får du en fantastisk gildesal, som er indrettet med hvælvinger, bar og gulvvarme. Der er lavet en underjordisk tunnel, som går tørskoet fra gildesalen og op i husets baggang!

Husets have er heller ikke en man ser hver dag. Du får her både skov, et muret orangeri, en stor grillhytte og masser af solkroge.”

Du kan se mere af boligen lige her

Boliga har desuden sat andre særprægede huse på deres liste, som du kan se i sin fulde længde her.

Amerikansk træhus i Virum

Woodstock” i Virum nord for København ligner ikke umiddelbart et gennemsnitligt dansk hus. Det er nemlig et 267 kvadratmeter stort amerikansk træhus med seks værelser og en have med en “svømmesø” i natursten og et vandfald.

Huset koster 13,9 millioner kroner – og for det beløb får du udover en helt masse træ også en forgyldt guitar på gavlen med i handlen.

Se bolig her

Tidligere præstegård på Fyn med grotter og vandfald

“Rosenholm på Fyn var engang præstegården i Ronæs, men i dag er det en opulent bolig på intet mindre en 785 kvadratmeter.

Der er både blevet plads til et indendørs poolområde med en grotte, vandfald og spa oveni i et kæmpe master bedroom med marmorkamin og et aktivitetsrum med billard og bordtennis.

Du kan købe det for ti millioner kroner.

Se bolig her

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her