Sundt og nemt Take Away: Fitness-eksperter lancerer nyt madkoncept i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Fra venstre: Christine Jensen, Linn Abildstrup og Minelle Bachau.
Fra venstre: Christine Jensen, Linn Abildstrup og Minelle Bachau.

Af Stine Kjølby Christensen

Som faste læsere på ”migogaalborg.dk” ved, så bugner byen efterhånden af gode take-away-steder.

Man skulle ikke umiddelbart tro, at aalborggenserne gik og manglede endnu et nyt koncept inden for take-away.

Men da vi besøgte ”Crossfit by the Mill” og hørte om deres nye madkoncept, så fik indehaverne Christine Jensen og Minelle Bachau os på andre tanker.

Det er fire år siden, at Christine og Minelle åbnede dørene til ”Crossfit by the Mill”.

Idéen bag centeret er at skabe en ideelt træningsmiljø, hvor alle er velkomne, og faciliteterne er i top. Her skal hverken køn, alder eller fysisk tilstand være en hindring.

Og det er også lige her i centeret, at de har fået idéen og inspirationen til, hvordan de kunne udvide deres virksomhed – og samtidigt optimere træningsoplevelsen for deres kunder.

”Folk der kommer her, har meget travlt til hverdag. De fleste kommer susende lige fra arbejde, skal videre hen og hente børn og har generelt en helt masse, de skal nå.

Her var det, at vi fik idéen til at udvikle et madkoncept, der skal gøre det nemmere for folk at få dagens varme måltid – på en nem og sund måde.” fortæller Minelle til migogaalborg.dk.

Dermed er ”Crossfit by the Mill” – i samarbejde med Linn Abildstrup og cateringfirmaet ”Simon’s” – snart klar til at lancere deres helt nye form for take-away. Konceptet får navnet ”The Mill Box”.

I en travl hverdag med mange gøremål kan man nemt lade sig friste af de hurtige (og måske mere usunde) løsninger, når aftensmåltidet skal på bordet.

Selvfølgelig findes der også mange sunde og lækre alternativer i Aalborg, men hvor skal man gå hen, når man egentlig bare har lyst til en ganske almindelig hverdagsret – men ikke selv har tiden til at stå og kokkerere det?Her er dét, at ”The Mill Box” kommer på banen. Her får man netop et genkendeligt og veltilberedt hverdagsmåltid, uden hverken at skulle gå på kompromis med smag eller næring.

Sund mad Crossfit
Ingredienserne og råvarerne i “The Mill Box” er bæredygtige og nøje udvalgte.

Kostvejlederen Linn sørger for, at næringsværdierne er fornuftigt fordelt, så alle kroppe kan spise sig mætte med god samvittighed.

Kokken Simon Bak sørger for, at måltidet er friskt, smagfuldt og spækket med gode råvarer – der endda er bæredygtige og overvejende økologiske.

Christine og Minelle sørger for, at måltidet hver dag nemt kan afhentes i centeret, hvor et køleskab er blevet opsat til formålet. Alt som kunderne skal gøre, er at opvarme maden derhjemme.

Men bare fordi at boksene skal afhentes i crossfit-centeret, betyder det bestemt ikke, at måltidet udelukkende er tiltænkt crossfittere eller medlemmer.

Med en kundekartotek på over 650 medlemmer hos ”Crossfit By the Mill” kunne man jo umiddelbart tænke, at målgruppen var i hus. Men som med alt andet i centeret, så er mottoet klart:

Alle er velkomne!

”Alle, der har lyst, kan bestille. Det eneste krav er, at det skal afhentes her. Vi skal jo starte en sted, men hvis det en dag bliver noget stort, så bliver der måske også sat flere afhentningsposter op andre steder i byen.

Vi tager det, som det kommer og ser, hvordan det udvikler sig.” fortæller Minelle.

Det foreløbige koncept for ”The Mill Box” er, at den skal bestilles online senest klokken 14.00 dagen før og afhentes på dagen mellem klokken 15.00 og 21.00.

Hver dag kan man vælge én varm ret og op til seks forskellige salater som side-orders.
Priserne ligger fra 50 kr. til 75 kr.

”The Mill Box” kan bestilles fra d. 1. marts, men allerede i morgen lørdag 11. februar fejres lanceringen med en festlig reception i centeret fra 12.00-14.00.

Her vil der være rød løber, balloner, hoppeborge og – naturligvis – smagsprøver på deres nye, lækre koncept!

Læs mere om receptionen og konceptet lige her.

Læste du?

270 mio. kr. til nyt bus-koncept i Aalborg: Nu kommer det til at glide lettere

Bus i Aalborg
Sådan ser +BUSSEN ud i den franske by Metz, og bliver samme model i Aalborg

Få en autograf eller et billede: Du kan møde Tour de France-ryttere i Friis

Skrevet af: Michael Qureshi
Søren Kragh Andersen kørte i den hvide ungdomstrøje under Tour de France
Søren Kragh Andersen kørte i den hvide ungdomstrøje under Tour de France

Fredag den 24. august er der stort cykelløb i Aalborgs midtby.

Der forventes rigtig mange tilskuere overalt i gaderne for at følge de mange profiler som blandt andet tæller Tour de France ryttere.

Spilnu.dk Grand Prix har formået at skaffe flere profiler til feltet end eksempelvis PostNord Danmark Rundt formåede.

Faktisk er det sådan, at du kan komme helt tæt på tre Tour de France-ryttere før løbet, hvor du kan få et billede eller en autograf. For de unge er det i hvert fald ret sejt at møde flere af dem, man har set i fjernsynet i løbet af sommeren.

Tre af de helt store navne indenfor dansk cykelsport, Michael Valgren, Søren Kragh Andersen og Jesper Hansen kommer tæt på deres fans, når de i dagens anledning skriver autografer i Friis Shoppingcenter.

For niende gang afholdes det i hjertet af Aalborg

Danmarks største gadeløb for professionelle cykelryttere bliver for niende gang afholdt i hjertet af Aalborg.

Cykelløbet afholdes fredag d. 24. august, og i den forbindelse skruer Friis Shoppingcenter op for Tour de France stemningen og byder fans indenfor.

Cykelentusiaster, store som små, får muligheden for at møde tre prominente profiler fra årets Tour de France løb, når Michael Valgren, Søren Kragh Andersen og Jesper Hansen kigger forbi Friis Shoppingcenter inden dagens løb.

De står klar til at møde deres fans og skrive autografer kl. 17.30 på plan 1 mellem Tiger of Sweden og H&M.

Børnene kan stadig nå tilmelding til det fede børnecykelløb

Inden de professionelle ryttere bevæger sig ud på ruten igennem Aalborgs gader, får cykelglade børn fornøjelsen af at trampe i pedalerne på samme rundstrækning. Børnecykelløbet afholdes fra kl. 16, hvor børn i alderen 5-11 år tager turen først, og kl. 16.30 får børn i alderen 12-16 år også chancen for at cykle banen rundt.

Efter børnecykelløbet vil der være medaljeoverrækkelse til alle de modige børn kl. 17 i Friis Shoppingcenter.

Cykelløbet Spilnu.dk Grand Prix starter kl. 18.45 på Nytorv ved Gammeltorv.

Du kan stadig tilmelde dit barn til det fede børnecykelløb, hvor de kører i de afspærrede gader før de professionelle. Læs mere her

Sjældent de er til salg: Nu kan du få dit eget byhus i midtbyen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Der er efterhånden masser af boliger til salg i Aalborg, så det er om at finde dem, som virkelig skiller sig ud fra mængden.

Har du også forelsket dig i de små byhuse på de små gader med brosten inde i Aalborg, så er det nu, du skal slå til.

DIT HJEM har nu fået et af disse små hyggelige huse til salg på Peder Barks Gade.

Bo småt og godt

Den hyggelige gade er en af Aalborgs mest unikke gader med stemningsfyldte og charmerende byhuse, som sjældent ses udbudt til salg.

Det stemningsfyldte byhus er 65 kvadratmeter, som er veldisponeret ud på to plan.

Her er en entré, stue, spisestue, køkken, badeværelse, og soveværelse.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Pragtfuld solgård

Hyggen fortsætter ude i den lille sydvest vendte solgård, hvor solen kan nydes på de varme sommerdage.

Her er der også plads til et fire personers havesæt, blomsterkrukker og en grill.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Det skønne lille byhus er blevet udbudt til 2.399.000 kroner, og du kan læse mere og se flere billeder her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Napa fylder et år i weekenden: Fejrer det med stort fødselsdagsevent

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe

Aalborgs mange caféer og restauranter har det seneste år været igennem en kæmpe opblomstring.

Det er ikke længere nok at kunne servere en klassisk burger, en varm kop kaffe eller en  pastasalat. Aalborgenserne stiller krav til deres caféoplevelse, og det kan både ses og mærkes i den måde, stederne – på trods af deres mange års erfaring – gradvist udvikler sig, og indordner sig markedet.

Men på trods af de mange valgmuligheder, når det kommer til spisesteder i byen, så er der stadig plads til nye børn i klassen.

Det beviser NAPA Lounge i Vesterå, der om ganske få dage kan fejre sin 1 års fødselsdag.

Oplev NAPA til Åbent Hus

Den fejrer de på lørdag fra kl. 13-17 med Åbent Hus for alle interesserede, som blandt andet kan se frem til at møde (og ikke mindst smage på) NAPA’s egne leverandører inden for både vin, øl og mad – imens man nyder tonerne fra det jazzband, der også gæster de lækre lokaler på dagen.

Derudover vil der blive serveret forskellige former for fødselsdagslækkerier i form af kanapéer, signaturcocktails, kaffe og kage – og mulighed for at se nærmere på de mødefaciliteter, som NAPA tilbyder på deres førstesal.

“Aalborg har taget rigtig godt imod os, og vi har fået ros til op over skyerne. Derfor vil vi gerne indbyde vores stamgæster såvel som dem, der stadig har til gode at se, hvad huset kan byde på, til en uformel fejring i vores lokaler.” fortæller Mette Jensen, som står bag NAPA.

Læs mere om dagen her.

Endnu skarpere koncept

Caféen i Vesterå åbnede med et brag sidste år og havde store visioner om at blive et hipt sted med kombineret café- og vinbar. Siden har målsætningerne ændret sig – men kun mod at blive endnu skarpere.

“Vores fokus skal stadig være på vores vin, og vi vil gerne kunne give folk en anderledes vinoplevelse, end de kan få andre steder i byen.

Napas indehaver Mette (tv) og restaurantchef Signe

Vi serverer næsten alle vores vine på glas, og fremover vil vi også fokusere på at implementere dem meget mere i vores madretter.” forklarer Mette, og løfter også sløret for, at der også snart vil ske en masse spændende på både mad- og eventfronten.

“De kommende måneder byder på en masse spændende tiltag for NAPA, og vi håber at kunne blive sådan et sted, hvor man gerne vil sidde og hygge sig i mange timer. Det skal være intimt, hyggeligt og med tid til at kræse for den enkelte gæst – uden at det bliver fisefornemt.

Med hensyn til maden, så vil vi gerne strække os mere mod det amerikanske med social dining og forskellige småretter, der kan gå ind og bakke vinene endnu mere op, end vores menukort gør nu.”

 

 

Mange spændende arrangementer i vente

Desuden kan aalborgenserne også godt begynde at glæde sig til efteråret, hvor NAPA på deres 1. sal disker op med den ene spændende smagning efter den anden.

“Vores smagninger bliver planlagt under forskellige temaer; og foruden muligheden for at købe de forskellige flasker med hjem til attraktive priser, så kan vi også tilbyde nogle helt særlige smagsoplevelser, der virkelig kan udvide horisonten.

Vi har allerede en amerikansk vinsmagning i kalenderen, måske en eksklusiv champagnesmagning i december, og generelt flere unikke arrangementer, som vi glæder os meget til at præsentere for Aalborg.” slutter Mette.

Har du i øvrigt set, at du får halv pris på en tapas-tallerken for to personer plus en flaske vin på Napa – hvis du er ClubAalborg medlem – læs mere om tilbuddet