Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt koncept hos Søgaards: Kød, fritter og bearnaise ad libitum til 145 kr.

Af Stine Kjølby Christensen

I går havde byens restauranter og caféer endelig lov at genåbne, og vi er vist allerede mange, der har været afsted til både vådt og tørt.

Hos Søgaards Bryghus har man talt ned til genåbningen lige siden den dag, der blev lukket ned. Her havde man nemlig allerede masser af nye tiltag og koncepter på tapetet, der i stedet måtte lægges i skuffen og pænt vente på, at verden blev sig selv igen.

Ét af disse er Sunday Roast, der allerede fra på søndag bliver en realitet i bryghusets voluminøse lokaler. Og apropos voluminøs, så er det også lige præcis, hvad det nye koncept på kortet er.

“Sunday Roast bliver vores lille gave til dem, der har lyst til at afslutte ugen med manér,” fortæller Lasse Baun, der er direktør hos Søgaards Bryghus.

Lækkerier ad libitum

Sunday Roast går i al sin enkelthed ud på, at du kan tage familien, vennerne – eller måske en sulten date? – med på restauranten og bestille all-you-can-eat langtidsstegt oksekød, hjemmerørt bearnaise, behørigt garniture og sprøde fritter til den nette sum af 145 kr.

Tilbuddet gælder fra kl. 17 hver eneste søndag, og du må altså sidde og sumpe i bearnaise lige så længe, du orker.

Menuen serveres på flotte fade, der nemt kan deles mellem jer – og herefter er det altså bare at bestille løs lige indtil maven er fuld …

Og apropos fuld: Sunday Roast kan naturligvis skylles ned med lige præcis den øl, du allerbedst kan lide – og på et bryghus er der naturligvis rigeligt at vælge i mellem.

Er du fuldstændig umættelig, når det kommer til kød og fritter, så er der også mulighed for at tilkøbe dagens dessert til blot 50 kr.

Her skifter udvalget ugentligt, men kan være alt fra hjemmebagt øl-brownie til frisk citrontærte med lemon-is og knas.

Trænger du til frisk luft enten før, under eller efter festmåltidet, så kan Sunday Roast selvfølgelig også nydes fra Søgaards lækre terrasse.

Masser af nyheder på vej

Ifølge Lasse Baun bliver Sunday Roast blot ét blandt mange nye koncepter, som bryghuset har tænkt sig at præsentere for aalborgenserne i den kommende tid.

Til en start udvider man altså åbningstiderne; sådan, at du fremover kan komme på besøg … ja, faktisk hver eneste dag.

“Vi har været så trætte af at holde lukket, at vi fremover også holder åbent om søndagen.

Vi synes, at vi har nogle gode rammer at tilbyde vores gæster, og stedet er jo også oplagt, hvis man eksempelvis vil se en superligakamp eller Premier League på en ordentlig storskærm i selskab med en god øl eller to,” fortæller Lasse Baun.

“Alt i alt, så glæder vi os bare helt vildt til at komme rigtigt i gang igen og fortsætte bryghusets gode udvikling sammen med vores gæster.

Vi har også allerede bestilt en varm og solrig sommer – og så er der jo bare ikke noget sted, der er bedre at være end her,” slutter han.