Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sund Take Away i Aalborg: Her er de steder du skal kende

Af Stine Kjølby Christensen
Eatlow i Aalborg
Eatlow i Aalborg

Vi nærmer os slutningen af januar, og måske var du én af de mange, som havde sat sig det mål, at årets første måned skulle være fuld af grønne og sunde valg for dig selv.

Det kan selvfølgelig være en udfordring, når der åbner en ny burgerbar hver anden dag – den ene mere snasket og syndig end den anden.

Heldigvis findes der flere gode alternativer i byen, så du hverken behøver at gå på kompromis med smag eller behag.

Vi har samlet en liste over vores personlige favoritsteder inden for sunde Take Aways; steder, som vi nyder at besøge, når den gode samvittighed trænger til et ekstra boost.

We Feat

Den newyorker-inspirerede food bar har igennem det seneste års tid vundet manges hjerter.

Da Benjamin og Frederik åbnede We Feat på Boulevarden, var det ikke til at vide, om aalborgenserne var klar til at give sig hen til de ernæringsmæssige kostråd, 100% økologi, og farverige grøntsager så langt, øjet rækker.

Sund Take Away i Aalborg: Her er de steder du skal kende

Tvivlen er i den grad blevet gjort til skamme, for før vi ved af det, har drengene udvidet med endnu en afdeling: Næste gang i Aarhus.

Konceptet består primært af en lang række forskellige salater, shakes og juice, som alle er sammensat ud fra den overbevisning, at det skal være sundt og godt for både krop og sjæl.

Så uanset om du er veganer, vegetar, allergiker, mand, dame, sulten – eller bare trænger til lidt positiv energi så er We Feat stedet for dig.

Sund Take Away i Aalborg: Her er de steder du skal kendeNadias Salatbar

Nadias er blevet en institution i Aalborg, og når klokken slår 12 er der altid stor kø på de forskellige Nadias, der ligger rundt omkring i byen.

Det skyldes selvfølgelig deres lækre sandwiches, hvor man kan få både syndige og sunde varianter.

Sund Take Away i Aalborg: Her er de steder du skal kende

Men et mindst lige så populært koncept er deres salatbarer, hvor du selv blander en frisk salat efter eget valg. Salatbaren er fyldt med alverdens sunde fristelser, så du kan spise dig mæt med godt samvittighed.

Der er både blandede salater, kylling, pasta, frikadeller, oliven, tunmousse og ikke mindst en masse lækkert topping, som lige sætter prikken over i’et.

Med andre ord: Noget for enhver smag!

Nadias Aalborg
Nadias Salatbar

Caspars, Algade 55

Caspars har efterhånden haft et par år på bagen, og den er for mange blevet et lækkert alternativ til de mange fristelser rundt omkring i byen.

For ikke så længe siden overtog familien bag NOBU street food konceptet, og siden er der kommet flere spændende tiltag til.

De udmærker sig ved at lave lækre sandwiches, friske salater og ikke mindst supersunde juice, som er friskpressede på stedet.

Caspars har også gjort arbejdet for dig, for de skriver kalorieindhold ud for alt de serverer. En nem og lækker måde at holde styr på kalorieforbruget på.

Caspars i Aalborg

Eatlow, Reberbansgade 20

I den lille biks i Reberbansgade er der efterhånden blevet kokkereret sund mad i fire år.

Konceptet går i al sin enkelthed ud på at kunne levere friske og proteinrige råvarer, som bygger på low carb, low sugar.

Altid lav på kulhydrat, altid hjemmelavet og aldrig med tilsat sukker.

Eatlow Aalborg
Eatlow i Aalborg

Hos Eatlow er der bestemt heller ingen grund til at undvære hverken burger, wraps, kage eller andre af dine livretter.

Her er ingredienser og råvarer nemlig udvalgt således, at de “syndige” måltider uden problemer kan indgå i en sund livsstil – uden at gå på kompromis med smagen.

Eat Low har oplyst næringsindholdet på alle deres retter, så hvis du tæller kalorier, kulhydrater, fedt eller proteiner, så kunne det næsten ikke være lettere.

Sund Take Away i Aalborg: Her er de steder du skal kendeDin Vitamin Bar, Kastetvej 41

Bor du i Vestbyen er der også mulighed for at hente sund take away – uden at skulle bevæge sig for alt for langt væk. Der er jo ingen grund til at overdrive – vel?

Hos Din Vitamin Bar har man en vision om at levere sund og velsmagende mad baseret på friske råvarer og tilberedning med sans for detaljen.

Sund Take Away i Aalborg: Her er de steder du skal kende
Foto: Din Vitamin Bars Facebook-side

Generelt er der ofte nye tiltag på menukortet for at følge med tidens tendenser inden for sundhed.

Her kan du få et stort og varieret udvalg af alt fra sandwiches, burgere, wraps, æggebowls og meget mere.

Derudover tilbyder de også en overdådig salatbar, hvor alle smagsløg næsten kan tilfredsstilles med bare et enkelt blik.

Sund Take Away i Aalborg: Her er de steder du skal kende

Del artikel

Andre læser også