Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spreder rejsefeber i Aalborg: Suncharter præsenterer ny græsk destination

Af Michael Qureshi
Agios Minas er en ny smuk charterdestination
Agios Minas er en ny smuk charterdestination

Den kommende måned bliver det nordjyske rejsebureau Suncharter langt mere synlige i gadebilledet både i Aalborg og i øvrige nordjyske byer.

SunCharter har relanceret sig med sloganet “Mere ferie. Mindre pangl”, og nu bringer bureauet rejseinspirationen helt ud til nordjyderne.

Det nye slogan skal tages helt bogstaveligt.

Det skal være let at blive forelsket i dit næste feriemål, og de nordjyske rejsende kan derfor møde rejsebureauet i øjenhøjde den næste måneds tid.

Det sker, når fire rejseambassadører tager rundt på regionens gader og stræder for at fortælle om alle de gode muligheder, som SunCharter tilbyder fra Aalborg Lufthavn.

“Vi mener det helt alvorligt, når vi vil give nordjyderne den bedste ferieoplevelse på ægte nordjysk manér, og så skal vi selvfølgelig også møde dem lige der, hvor de er til hverdag.

Vi elsker at få besøg på vores kontor i Aalborg Lufthavn, men vi vil også godt gøre en indsats for at komme vores gæster i møde på anden vis.

Derfor laver vi jævnligt forskellige tiltag, og denne gang bliver det med en tur rundt i hele Nordjylland, som bevæger sig fra Skagen til Aalborg til Hobro og fra Mors til Sæby og alle mulige andre nordjyske byer undervejs.

Vi glæder os helt vildt til at sprede rejsefeber her i den lidt mørke og kedelige tid,” fastslår afdelingsleder Lotte Kjær Lynggaard.

Spreder rejsefeber i Aalborg: Suncharter præsenterer ny græsk destination
Suncharter er synlige i gadebilledet i Nordjylland i februar

Rejseforedrag i Aalborg om ny charterdestination

Hun håber, at nordjyderne vil lade sig inspirere af en række rejseforedrag, hvor de har mulighed for at vinde rejser.

Første rejseforedrag er på Hovedbiblioteket i Aalborg i næste uge. Her har man fokus på den helt nye charterdestination Agios Minas – Athens skjulte skat.

Det er første gang, der indsættes et dansk charterfly til dette spændende rejsemål, som er beliggende på det græske fastland.

Agios Minas  er en hyggelig ferieby med flotte strande, fine tavernaer og få hoteller. Det smukke område er præget af charmerende olivenlunde, grønne pinjetræer og betagende bjergrige landskaber.

Her er smukke strande med krystalklart badevand og charmerende lokale byer langs kysten, som giver adgang til et hav af fantastiske oplevelsesmuligheder; herunder hovedstaden Athen, som findes blot 1,5 times kørsel fra Agios Minas.

“Når vi kommer rundt med vores nye, flotte inspirationskatalog, så vil det også være muligt at deltage i en konkurrence, hvor der er en rejse for to på højkant, og det samme gælder til de fire rejseforedrag, vi har planlagt på udvalgte steder.

Vi bringer rejseinspirationen ud til regionen, så det bliver nemt at deltage, og det passer godt sammen med et andet nyt tiltag.

Når folk er afsted på ferie, så kan vi med SunCharter Bilpleje rengøre og pleje vores gæsters ”måve” bil, så de kommer glade hjem fra rejsen til en ren og velduftende bil.

Vi tilbyder det til alle dem, der bestiller sommerrejsen tidligt, og det fortæller vi selvfølgelig også om, når vi kommer ud i landet.

Det skal være nemt og lige til at gå til, så vi lever op til vores motto om Mere Ferie. Mindre pangl,” slutter Lotte Kjær Lynggaard, der glæder sig til at komme rundt i Nordjylland fra slutningen af januar sammen med hele Nordjyllands charterbureau.

Her kan du møde Suncharter i Aalborg

Fredag 1. februar – Aalborg Storcenter (Centertorvet)
Lørdag 2. februar – Aalborg Storcenter (Centertorvet)
Søndag 3. februar- Aalborg Storcenter (Centertorvet)
Onsdag 6. februar – Aalborg (Friis Shoppingcenter)

 Her kan du møde SunCharter på turen rundt i hele Nordjylland

 • februar i Nibe og Frejlev
 • februar i Støvring
 • + 06. februar i Aalborg C
 • + 08. + 09. februar Hjørring C
 • februar i Hirtshals
 • februar i Skagen og Ålbæk
 • februar i Løkken
 • februar i Brønderslev, Aabybro og Blokhus
 • + 13. februar i Thisted
 • februar i Hanstholm
 • februar i Nykøbing Mors
 • + 15. februar i Farsø
 • februar i Aars
 • februar i Løgstør og Fjerritslev
 • februar i Hobro, Mariager og Hadsund
 • februar i Hals, Dronninglund og Hjallerup
 • februar i Nørresundby
 • + 28. februar i Aalborg S
 • februar i Skørping

Kom med til spændende rejseforedrag i Aalborg (2 gange), Hjørring og Aars

Her kan du også vinde en rejse for 2 personer – læs mere og tilmeld jer til rejseforedrag her: www.suncharter.dk/kampagner/turplan

Del artikel