Sig det med subs: Subway lancerer lækker gaveæske

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Mangler du et alternativ til en romantisk buket blomster, der alligevel er visnet væk efter en uges tid?

Måske har du en god kammerat, der trænger til lidt opmuntring? En sulten kæreste, der har en svaghed for sandwiches? Måske en kollega, der fortjener en solid frokost?

Så har Subway i Aalborg svaret på dine bønner.

I år lancerer man nemlig en gaveæske under navnet Sig det med subs. For 279 kr. kan du købe æsken, der udover en bunke nybagte cookies indeholder et klippekort til fem valgfrie footlongs hos Subway.

Klippekortet introducerede Subway tidligere på året, og efter den store succes har de nu besluttet at udvide konceptet med gaveæsken.

“Vi er overraskede over, hvor populært klippekortet lynhurtigt er blevet og samtidig elsker vi, at helt nye kunder også prøver det, for vores erfaring er, at når først man har prøvet en sub nogle gange, så vender man tilbage igen og igen,” siger Cecilie, der er restaurantchef i Subway.

Dermed er gaveæsken altså oplagt uanset om modtageren er en ny subber eller inkarneret fan.

Gave kan købes lige her

Den perfekte julegave

Udover bare-fordi-gaveæsken, så har Subway i samme omgang lanceret en særlig juleudgave, der er helt ideel som årets jule- advents- mandel- eller firmagave.

Denne kommer uden cookies, men stadig i en smuk (og ikke blød!) gaveæske.

“Det kan hurtigt blive lidt forudsigeligt med et par sokker eller et ildfast fad – så er det da sjovere med sådan en gave, der uden tvivl falder i alles smag.

Derudover sørger vi jo for en flot indpakning, så du skal jo egentlig ikke gøre så meget andet end at bestille den,” siger Cecilie.

Gaveæsken har værdi af 320 kr. og bestilles nemt online. Subway leverer derefter kvit og frit til postnumrene 9000, 9400, 9220 eller 9210.

Julegaveæsken kan købes lige her