Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Subway fylder 10 år i Aalborg: Fejres med sandwich til 10 kr. og stor nyhed

Af Stine Kjølby Christensen

Mandag d. 4. marts 2019 bliver en milepæl for Subway i Aalborg.

Denne dag er det nemlig 10 år siden, at kæden åbnede restauranten på Vesterbro – og på daværende også kædens eneste restaurant i Danmark.

Siden er der bagt meget brød i ovnen, og det har man også tænkt sig at gøre på denne dag.

Subway markerer nemlig fødselsdagen og inviterer aalborgenserne til alt fra lækre amerikanske subs, sodavand, chips og to cookies for en flad 10’er.

“Tilbuddet gælder hele dagen med én sandwich pr. kunde. Det har vi valgt, for at flest mulige kan være med til fejringen.” siger Thomas Pedersen, som er driftchef for Subway i Aalborg.

Subway fylder 10 år i Aalborg: Fejres med sandwich til 10 kr. og stor nyhed

Ny Subway åbner snart

Som madby er Aalborg i stor vækst, og konkurrencen bliver intensiveret hver eneste dag.

Det er dog overraskende nok ikke noget, Subway mærker til.

“Selvom konkurrencen bliver hårdere og hårdere, så kan vi samtidigt mærke, at aalborgenserne for alvor er begyndt at omfavne den originale amerikanske sub,” fortæller Thomas.

Han afslører samtidig en stor nyhed:

“Hos Subway oplever vi stor omsætningsstigning både i butikken og på udbringning. Derfor er det også blevet muligt for os at underskrive lejekontrakt på endnu en Subway i byen, der forventes at åbne i dette forår!”

Subway Sandwich Aalborg

Kontrakten er allerede underskrevet, men mangler stadig den sidste godkendelse af kommunen.

Thomas vil dog gerne løfte sløret for, at duften af nybagt brød i fremtiden bliver i midtbyen:

“Vores forhåbentlig nye lokaler bliver i lokalerne ved siden af Burger King i Østerågade, hvor Nadias Sandwich tidligere lå.

Det bliver en spritny og fin butik, som vi med placeringen også håber kan ramme turisterne. De kender os i forvejen fra Subways mange internationale butikker.”

Subway fylder 10 år i Aalborg: Fejres med sandwich til 10 kr. og stor nyhed

Den største restaurantkæde i verden

Subway-kæden blev grundlagt i USA helt tilbage i 1965 og er med sine i dag 44.000 restauranter i verden også den med allerflest – endda flere end McDonalds, der må “nøjes” med 37.000.

Der bages intet mindre end 5300 brød i minuttet verden over, og ifølge Thomas Pedersen er der flere nævneværdige forklaringer på den verdensomspændende succes.

“Jeg synes, at vores sandwich skiller sig ud på flere måder. Blandt andet hæver og bager vi selv alt vores brød … som folk, der bevæger sig på Vesterbro, nok ofte kan dufte … på godt og ondt,” siger Thomas med et grin og fortsætter:

“Det betyder, at vi både har friskbagt brød og cookies i mange forskellige typer hele dagen – og så er vores fyld selvfølgelig også amerikansk inspireret.”

Subway fylder 10 år i Aalborg: Fejres med sandwich til 10 kr. og stor nyhed

Det var Thomas selv, der for 10 år siden åbnede Subway på Vesterbro – og efter nogle år på andre eventyr, er han nu tilbage hos sit hjertebarn – og mere end klar til at udvide familien.

“Vi er meget spændte på det og glæder os meget.” slutter han.

Del artikel