Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Styrk dine medarbejderes samarbejde med en teambuilding

Af Annoncør

Samarbejde er en vigtig evne i dag. Faktisk er den så vigtig, at det er en nødvendig kompetence i stort set alle brancher. Derfor er det også en god idé at dine medarbejdere formår at arbejde sammen på en god og konstruktiv måde. Hvis du gerne vil give dem de bedste forudsætninger for dette, kan du planlægge en teambuilding.

Ofte er det en god idé at vælge et sted, der er nogenlunde tæt placeret på arbejdspladsen. Hvis din virksomhed derfor er lokaliseret i Nordjylland, kan du med fordel kigge på teambuilding aktiviteter i Aalborg.

Mulighed for flere aktiviteter

Teambuilding er et bredt koncept. Derfor kan du også findes et utal af aktiviteter, der hører under begrebet. Aktiviteterne kan både være fysiske, gastronomiske eller endda spirituelle.

Blandt andet kan du vælge at sende dine medarbejdere til paintball, på en forhindringsbane eller noget helt tredje. Det vil helt klart udfordre dem fysisk, ligesom det også vil kræve, at de samarbejder intenst.

Du kan også vælge at sende dem på kokkeskole, hvor de skal samarbejde om at lave mad. Det er ofte en meget populær form for teambuilding, da det er egenskaber, som medarbejderne efterfølgende kan bruge i privaten.

Vælg den rette slags teambuilding til dine medarbejdere

Da der findes så mange former for teambuilding, kan det også godt være lidt af en opgave at vælge den rette form. Det er vigtigt, at det er en teambuilding, der appellerer til dine medarbejdere. Men den skal heller ikke appellere for meget. En god teambuilding skubber nemlig dine medarbejdere lidt ud af deres komfortzone.

Eksempelvis er en kokkeskole typisk ikke den bedste løsning, hvis din virksomhed arbejder inden for restaurationsbranchen. I så fald vil dine medarbejdere højest sandsynligt falde tilbage i deres vante mønstre. Derfor kan du i stedet udfordre dem med en anden slags teambuilding.

Hvis du gerne vil kombinere teambuilding med faglig dygtiggørelse

Som udgangspunkt er teambuildingens formål at styrke samarbejde mellem dine medarbejdere. Det betyder dog ikke, at du ikke også kan vælge at kombinere det med noget fagligt indhold. I så fald kan det måske godt være en god idé med et madkursus, hvis din virksomhed er inden for restaurationsbranchen. Det kan også være, at det giver mere mening at afholde et fagligt oplæg efter selve teambuildingen.