Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Styrk det sociale fællesskab i firmaet med teambuilding.

Af Annoncør

Teambuilding tjener mange formål, hvor hyggen selvfølgelig er et af dem. For selvom nogle ansatte er gode til at udveksle muntre kommentarer med hinanden i løbet af arbejdsdagen, kan det være svært virkelig at lære hinanden bedre at kende på et personligt plan. Teambuilding er et oplagt redskab til at skabe stærkere socialt sammenhold i din virksomhed – det giver gladere medarbejdere og mere effektivitet, når medarbejderne bliver bedre til at kommunikere og samarbejde.

Lad dine ansatte lære Aalborg at kende

Leder du efter teambuilding i Nordens Paris, er der flere sjove aktiviteter, du kan iværksætte. En hyggelig teambuilding i Aalborg kan fx være City Adventure, hvor dine ansatte får til opgave at udforske byen i grupper, der konkurrerer mod hinanden. Sådan en aktivitet giver gode rammer for socialt samvær og får både aalborgensere og medarbejder fra andre byer til at føle sig mere hjemmevante i den by, arbejdspladsen ligger i.

Gummibådsregatta i Aalborg

Et andet bud på en aktivitet inden for teambuilding i Aalborg er gummibådsregatta, hvor det fx er tilrettelagt, så alle på hver båd undtagen én – kaptajnen – har bind for øjnene. Kaptajnerne skal kommunikere med sit blændede mandskab på en måde, så de padler i den rigtige retning. Sådan en øvelse er fantastisk til at udvikle ansattes evne til at kommunikere med hinanden.

Udforsk samarbejdet med escape games

Selvfølgelig er der også gode muligheder for at afholde tidens mest populære aktiviteter inden for teambuilding i det nordjyske – fx escape games. Målet her er at bruge hovedet, bl.a. ved at løse gåder, og det kræver samarbejde og god kommunikation at løse opgaverne. Sådan en aktivitet gør det muligt for alle at komme til deres ret, fordi alle har forskellige styrker og færdigheder.

Teambuilding kan gøre dine ansatte gladere for hinanden

Hovedformålet med teambuilding er at styrke relationerne mellem medarbejderne i afslappede rammer – og samtidig lære dem at kommunikere og samarbejde på en anden måde, end de gør på arbejdspladsen. De personlige relationer er vigtige for et godt arbejdsmiljø: Bliver dine ansatte gladere for hinanden, bliver de også gladere for at møde ind på arbejdet, og bliver de bedre til at kommunikere, kan der komme mere effektive og bedre løsninger på arbejdsrelaterede opgaver, end der ellers ville.

Fjern dig selv fra ligningen

Hvis du overvejer at sætte teambuilding på skemaet for dine ansatte, står du over for valget mellem at gøre det hele selv eller at tage fat i et eventbureau. Et godt argument for at lade et eventbureau stå for afvikling af teambuilding er, at alle kan være med på samme niveau og slappe af i opgaverne og aktiviteterne – uden at stå med presset for at holde styr på det hele og skabe overblik i løbet af dagen.

Velafviklet teambuilding i Aalborg

Teambuilding bringer mange fordele med sig. Er du i tvivl om, hvilken aktivitet vil være optimal til de ansatte i din virksomhed? Så gælder det bare om at tage fat i et eventbureau, for de kender ofte svaret. Har du firma i Aalborg og ønsker nogle gladere ansatte? Prøv med teambuilding.

Del artikel