Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få styr på julegaverne: Teeshoppen hjælper dig med gaver til hele familien

Af Clara Edgar Jakobsen

Julen er gavernes tid.

Og selvom den også er meget andet, så kender de fleste nok glæden ved at se en, man holder af åbne en pakke og få lys i øjnene. Eller selv binde sløjfen op og mærke begejstringen over det, der gemmer sig under gavepapiret. Sådan skal det i hvert fald helst være.

Men det kan være rigtig svært at finde den perfekte gave.

For hvad giver man manden, der har alt? Bedstemoren, der ikke ønsker sig andet end en hyggelig aften? Den praktiske mor, som ikke synes, hun mangler noget? Eller den selvkørende unge, som ikke føler, der mangler noget materielt?

Man giver dem en pakke fra Teeshoppen. Deres tøj er nemlig garant for god kvalitet, komfort og funktionalitet, som passer til alle aldre.

Få styr på julegaverne: Teeshoppen hjælper dig med gaver til hele familien

“Vi har en virkelig bred målgruppe.

Vi ser de helt unge og vores ældste kunde er en 93-årig herre, som jævnligt kommer forbi med sin kone. Han havde set en af vores annoncer i avisen, og havde den med ned i butikken, for at vise os, det tilbud, han gerne ville have fingrene i,” siger butikschef Christian Sørensen med smil i stemmen. 

Back to basic

Når tøjet appellerer til alle fra de modebevidste unge til de praktiske ældre, forklarer Christian, at det skyldes en kombination af udseende og følelse.

Teeshoppen gør nemlig en dyd ud af, at tøjet skal være neutralt i sit look og behageligt at have på. Der er ikke store flashy logos eller print på deres t-shirts eller sæsonens in-mønstre i strikken. 

“Det er vigtigt for os, at tøjet har et clean udtryk, så det kan bruges på mange forskellige måder, af mange forskellige mennesker, og sæson efter sæson,” siger Christian. 

Et eksempel på det er deres økologiske bomulds t-shirts til herre, som findes i 18 forskellige farver.

Og der er selvfølgelig også noget til kvinderne – her findes bomulds t-shirtsene i syv klassiske nuancer. De koster kun 125 kroner per styk, men kan købes i pakker med seks styk, der kan kombineres frit, og hvor man selvfølgelig får en samlerabat.

En nem måde at få styr på flere af de små gaver og glæde mange på én gang!

Komfort i forklædning

Man kan helt sikkert også få julehumøret helt i top med et par af butikkens performance pants. Bukserne er blevet en kæmpe succes, og aalborgenserne har i den grad budt de pæne og komfortable bukser velkomment i tøjskabet. 

Bukserne har et klassisk look, der egner sig både til hverdag og fest, men som på trods af sit flotte snit, er spækket med stretch, som gør dem til en fryd at bevæge sig i.

Bukserne findes i et væld af farver til begge køn, og priserne starter på 299 kroner per styk, og bevæger sig ned jo flere par, man vil have under juletræet.

Få styr på julegaverne: Teeshoppen hjælper dig med gaver til hele familien

Den nye klassiker

Man kommer langt med lækre bukser og en god t-shirt. Men er man på udkig efter en gave til den lidt mere formelle herre, eller leder man efter en gave, der viser lidt ekstra, så er der også hjælp at hente. 

Teeshoppen har nemlig også et hav af lækre skjorter til herre, og i år har de også lanceret strik.

“Det er helt nyt og vores store satsning til den kolde sæson. De er blevet taget godt imod, og vi tror på, at de nok skal blive et fast element i mange garderober,” siger Christian. 

Strikkene er selvfølgelig designet og lavet i brandets ånd. Looket er enkelt, kvaliteten i top og prisen knivskarp.

“Vi har for eksempel vores half zip, som er super smart både over en t-shirt eller en skjorte, og som giver en tilpas varme, så man hverken fryser eller koger,” siger Christian. 

Der er selvfølgelig også strik i alle regnbuens farver at hente til kvinderne. Alternativt kan man glæde sin mor, søster, datter eller kæreste med et par støvletter. Her byder Christian nemlig på et moderigtigt par til kun 379,95 kroner. 

Sokker er altid et hit

Er man helt på bar bund med de kære mænd, kan man altid ty til klassikeren. Sokker og undertøj. 

“Strømper og underbukser er altid et go-to, når det gælder gaver til mændene. Og her har vi selvfølgelig også et lækkert udvalg til en god pris,” siger Christian.

De mindre pakker er oplagte som en lille ekstra tanke eller adventsgave. 

Få styr på julegaverne: Teeshoppen hjælper dig med gaver til hele familien

Læs mere om TeeShoppen og se deres udvalg her.