Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Styr på julefrokosten?: Meny Kennedy klarer maden for dig

Af Clara Edgar Jakobsen

Julefrokosterne banker på døren, og efter at festlighederne for mange blev aflyst – eller i hvert fald gennemført i en skrumpet udgave – er der nok mange, som ser frem til virkelig at give den gas med øl, snaps, godt selskab og naturligvis et lækkert julefrokostbord.

For traditionen tro skal der selvfølgelig diskes op med de klassiske kulinariske herligheder. Og det behøver faktisk hverken at være dyrt eller kræve timevis af forberedelse i køkkenet, at få julefrokostbordet til at spille. Meny i Kennedy står nemlig klar med en hjælpende hånd.

Her kan man igen i år bestille sin julefrokostmenu, uanset om man er en lille kreds eller en kæmpe flok, og der er flere forskellige sammensætninger at vælge imellem, alt efter om man er til lidt og lækkert eller den helt store buffet. Og for at tage hul på julestemningen med maner sparker Meny gang i gaveregnen med en fed konkurrence. Man kan nemlig vinde en julefrokost for fire med alt hvad det indebærer af vådt og tørt.

“Festen blev sat på pause sidste år, og derfor vil vi gerne være med til at skyde den ordentligt i gang med snaps, øl, chips, shots og selvfølgelig lækker mad fra delikatessen,” siger købmand Michael Andersen.

Fra 99 kroner pr. kuvert

Man kan i år vælge mellem fem forskellige menuer, der alle laves i Meny Kennedys delikatesseafdeling, og som varierer i pris fra 99 kroner til 199,95 pr. kuvert.

“Vi har både menuen til dem, som gerne vil have det hele og lidt til, og så den billigere lidt simple udgave, som vi især kan se, de unge er glade for,” siger Michael.

Styr på julefrokosten?: Meny Kennedy klarer maden for dig

Men om man går efter den lille, store eller ekstra store menu, er kvaliteten i top, og der er garanti for julestemning hele vejen rundt. Alle de fire klassiske menuer byder nemlig på sild, fiskefilet, ribbenssteg, leverpostej og ris a la mande.

“Den mindste af menuerne har, hvad den skal have, for at give et lækkert og mættende julebord, og så bliver der bygget mere og mere på, hvis man bevæger sig op af prisstigen,” siger Michael.

Feliz navidad

Vil man gerne udfordre traditionerne og de klassiske julesmage en smule, er der også rig mulighed for det blandt Menys sammensætninger. Deres juletapas byder nemlig på julemad med et twist.

Her er den klassiske leverpostej med bacon og svampe skiftet ud med landpate med nødder, grillede cherrytomater og ristede bacontern, ribbenssteg er blevet til mørbradbøffer og klassiske æg med rejer er i den her udgave blevet stegt og serveret med aioli og ærteskud.

Styr på julefrokosten?: Meny Kennedy klarer maden for dig

Næsten alt kan lade sig gøre

Alle menuer skal som udgangspunkt bestilles i minimum 10 kuverter med undtagelse af den mindste, som kun bestilles helt ned til fire personer.

Når det er sagt, så har den søde julestemning spredt sig i Meny, og Michael Andersen og hans hold vil gerne opfylde så mange juleønsker som muligt.

“Man kan altid ringe ned til os og høre, om vi ikke kan finde ud af noget, hvis man nu for eksempel er syv eller 9 personer, der bare drømmer om den store luksusanretning. Vi kan ikke love, der kan lade sig gøre, men vi vil gerne prøve,” siger han.

Det samme gør sig gældende, hvis julefrokosten af den ene eller den anden grund pludselig har sneget sig ind på en.

“Det er klart bedst at bestille i så god tid som muligt, og gerne minimum fem dage inden maden skal bruges. Men er man forbi den dag, så er vores telefoner åbne, og delikatessen står klar til at hjælpe, hvis de kan,” siger Michael, som også understreger at de i Meny udover at hjælpe med maden, også er klar til at levere på drikkevarerne.

Her har de nemlig løbende gode priser på øl, sodavand og spiritus – og har man en større fest, kan man altid skrive til Michael for at høre nærmere om et godt tilbud.

På MigogAalborg Facebookside kan du lige nu deltage i konkurrencen om en julefrokost til fire personer inklusiv drikkevarer og snacks.

Sådan vinder du

Like opslaget

Skriv i Facebookopslaget hvad Meny Kennedys billigste julefrokostmenu koster

Skriv mindst én person, du gerne vil holde en hyggelig julefrokost med.

Er du ikke den heldige vinder, kan du se mere om menuerne og bestille her . Du kan også kontakte delikatessen direkte for spørgsmål på telefon 99340432 eller sende en mail til købmand Michael Andersen på michael.andersen2@meny.dk for øvrige spørgsmål