Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aalborgs cocktail-restaurant: Studie 4 præsenterer lækker ny hverdags menu

Af Simone Vestergaard

Den populære restaurant- og cocktailbar Studie 4 lancerede i ugens løb et nyt tiltag, der fremover kommer til at gælde hver tirsdag, onsdag og torsdag.

I takt med det kolde efterår skiftede Studie 4 for kort tid siden over til efterårsmenu.

Siden har julemenuen for en stund overtaget enkelte retter.

Studie 4 har især siden åbningen slået sig op på at være en slags cocktailrestaurant, hvor de lækre cocktails akkompagnerer den gode.

Nu kører restauranten med et nyt tiltag til gavn for de gæster, der også vil hygge sig i hverdagen uden at skulle tænke på at være på job dagen efter.

MidWeek tilbuddet indeholder en menu med tre retter inklusiv vinmenu, cocktailmenu eller alkoholfri cocktailmenu.

Menuen er

Forret: Laks og rødbede, sour cream og sprød risotto.
Hovedret: Gnocchi med kastanje, ostesauce, snapsesyltet græskar samt rugbrødscrouton
Dessert: Hø-infuseret tiramisu, marengs, kaffe/chokolade cremeux samt passionsfrugtstøv

Hertil drikkevarer i form af enten vin, cocktails eller alkoholfrie cocktails.

Pris pr. person er 448 kr. 

Aalborgs cocktail-restaurant: Studie 4 præsenterer lækker ny hverdags menu
Gnocchi med kastanje og græskar

Aalborgs cocktail-restaurant: Studie 4 præsenterer lækker ny hverdags menu

“Vi har lavet det her MidWeek tilbud, fordi vi gerne vil tilbyde lækker aftensmad samt drikke i varme, uformelle omgivelser på hverdagsaftener.

Menuen er vores bud på en ultimativ, skøn mad- og vin/cocktailoplevelse, og der er ingen grund til at være nervøs for morgendagens vækkeur, for vi tilbyder også alkoholfrie cocktails, som er tilpasset retterne.” fortæller restaurantchef Lasse Meelsen.

Foruden MidWeek menuen er deres smagfulde julemenu også at finde på menukortet.

Julemenuen er

Velkomst: Variation af snacks
Forret: And, kumquats, brioche, ande-bordelaise
Hovedret: Gris, æble, selleri, gastrique
Dessert: “Ris a la mande”, ris, mandel, kirsebær, hibiscus

Pris pr. person 398 kr.

Del artikel

Andre læser også