Studenterkørsel 2020 & 2021 bookes flere år i forvejen

Skrevet af: Redaktionen

Der går ikke længe, før studenter i hele landet drager land og rige rundt i de populære studentervogne, når huen og en veloverstået eksamen skal fejres.

Det er en fantastisk fest for både studenter såvel som de forbipasserende, der får lov til at nyde synes at glade unge mennesker, som har hele livet foran sig.

Går man dog på nuværende tidspunkt på gymnasiet, og er man ikke så heldig at være færdig til denne sommer, så går tankerne uden tvivl mod det år, hvor man selv får lov.

Studenterkørsel er noget af det, som unge studenter ser aller mest frem til, og derfor er det også vigtigt, at dagen er planlagt til nederste detalje.

Bookinger til år 2020 og 2021 er sket rekord tidligt

De studerende på landets gymnasier er ude i flere år i forvejen, når den perfekte studentervogn skal bestilles. Hos LejStudentervogn.dk melder de om, at langt de fleste studenterkørsler i 2020 allerede nu er blevet booket, og at år 2021 følger lige i hælene.

Rådet lyder derfor, at ønsker man at leje en af de eftertragtede vogne til studenterkørsel 2020, så handler det om allerede nu at efterspørge ledige datoer hos firmaerne.

Øget fokus på sikkerhed

Der er de seneste år blevet lagt endnu større vægt på de sikkerhedsforanstaltninger, som der skal tages, når man kører med studentervogne. Det kommer i kølvandet på et år med flere uheld end normalt.

Det øgede fokus på sikkerhed er naturligvis positivt, da det tvinger firmaerne til at yde en service af endnu højere sikkerhedsmæssigt niveau. Derudover giver det en tryghed for landets studenter, der skal ud og fejre de afsluttede eksaminer.

Studentervogne er i dag fyldt med tilbehør

Et af de firmaer, der i Danmark kører rigtigt mange studenterkørsler årligt, er LejStudentervogn.dk. Her har man forsøgt at give lidt ekstra til de studerende ved blandt andet at have følgende som ekstraudstyr i vognene:

  • Professionel DJ-pult
  • Store højttalere indbygget i bilen
  • Fadølsanlæg som kan vælges til

Ønsker man derfor en uforglemmelig oplevelse, hvor der er blevet gjort noget ekstra for detaljerne, så kan man, som student, med fordel kigge nærmere på LejStudentervogn.dk.

Firmaet drives til dagligt af brødreparret Frederik og Andreas som, udenfor sæsonen for studenterkørsler, også står for at levere kantpressere og andet til industrien hos IP Maskiner A/S.

Sådan sørger du for at få den bedste studenterkørsel

Står du og skal afsted på et af årets mange studenterkørsler, så er der nogle forhåndsregler, som du med fordel kan tage, inden du skal afsted.

Det er først og fremmest en god idé at drikke godt med vand i løbet af dagen.

Selvom det, for de fleste, handler om at drikke en kæp i øret, så kan vand være med til at sikre, at du holder dig frisk i længere tid.

Du ønsker ikke at stå tilbage uden nogen hukommelse om sin studentertur, da det uden tvivl er et minde, som du vil huske tilbage på med glæde i mange år frem.

Derudover er det naturligvis altid en god idé at passe på sine medstuderende. Hold øje med hinanden og sørg for at undgå, at dine medstuderende er til fare for dem selv eller andre.

Slutteligt anbefales det at få nok mad indenbords i løbet af dagen. Det plejer dog ikke at være et problem, da der ofte vil være mad serveret på hvert stop på turen.

Hyggeligt for hele familien: Sig godnat til dyrene i Aalborg Zoo

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Aalborg Zoo
Foto: Aalborg Zoo

Hvis man vil prøve noget nyt i Aalborg Zoo, så bør man overveje at tage til helt særlige Late Night åbning fredag d. 6. september.

Her får man en helt særlig rolig stemning i hele Zoo, når mørket begynder at sænke sig, og der bliver roligt i omgivelserne. Aalborg Zoo holder åbent helt frem til kl. 20.00 denne dag, så man kan være med til at sige godnat til dyrene.

Man kan nyde sin aftensmad i Zoo, hvor bålpladsen er åben og deres forskellige grill er tændt op. Efter aftensmaden kan man så gå en tur i parken, hvor dyrene stille og roligt gør sig natklar.

Zoo har årligt også deres totalt udsolgte sov med dyrene på savannen, men det er lidt anderledes her, hvor man trods alt skal være ude senest klokken 20.00.

Læs også: August slutter vildt: Så meget sker der i Aalborg

Tigerungerne vokser hurtigt

Man kan måske også være heldige at få et glimt af de hastigt voksende tigerunger.

Faktisk går det over alt forventning med de to unger, der i april kom til verden – som en stor overraskelse for Zoo.

Fødslen var en stor glæde, da tigerne tilhører den stærkt truede Sumatra-art, som der kun findes omkring 400 individer tilbage af i naturen. Det er især skovfældning og krybskytteri, som truer tigrene.

“Det går forrygende fantastisk!” siger dyrepasser Frank i en video, som Aalborg Zoo har delt på YouTube.

Måske læste du den skønne historie om dengang dyrepasser Frank reddede tigerungerne ned fra højderne.

Bethari også vist sig at være en både omsorgsfuld og rolig mor.

Hun passer tålmodigt ungerne, men er også tryg nok til at lade dem være alene af og til.

Dyrepasserne har derfor haft mulighed for at undersøge og veje ungerne løbende.

Hvis man vil være med til at putte dyrene, så skal man bare købe almindelig entré-billet til Zoo på dagen.

Læs også: Rekordhandel: Vild penthouse-lejlighed er den dyreste nogensinde i Aalborg

Tæt på Aalborg: Nu kan du købe et hus med egen landingsbane

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom vi i Aalborg har en velfungerende lufthavn med gratis parkering og gode forhold for passagererne, kan man indimellem godt drømme om en privat landingsbane, hvor du er fri for både kø og lange security-checks, og hvor din egen seng kun er få meter væk.

Den drøm kan nu gå i opfyldelse her i Nordjylland på adressen Ellehammersvej 150 i Vadum.

Mæglerhuset har nemlig fået Vadum Flyveplads til salg, hvor du i købet både får et fint stuehus på 195 m2 og tilhørende 5 ha jord for 1.695.000 kr.

På grunden finder du den famøse landingsbane, der må siges at være en helt unik detalje ved stedet.

Foto: Mæglerhuset

Landingsbanen er godkendt og har en længde på godt 600 meter.

Åbent hus i weekenden

Mæglerhuset holder Åbent Hus på søndag den 25. august fra kl. 16.00-16.30, og her kan du få stillet nysgerrigheden om både hus og landingsbane.

Den nuværende ejer Kaj, er tidligere pilot og har sågar selv været med til at bygge fly. Han har været særdeles glad for landingsbanen, men nu skal der nye luftlag til.

Foto: Mæglerhuset
Foto: Mæglerhuset

”Ejendommen ligger i Aalborg kontrolzone. Derfor skal der rapporteres til Aalborg Lufthavn før start og landing,” fortæller den nuværende ejer.

Du finder mere info om ejendommen her.

Vælg alle dine favoritter: Helmuth lancerer Hverdagsbrunch

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Byens brunch-scene shiner som aldrig før, og der findes snart ikke én café eller restaurant, der ikke har det legendariske måltid på menukortet.

At skille sig ud på den front kan derfor være en udfordring, men alligevel har mange forsøgt at bringe noget helt nyt på bordet.

Heriblandt Helmuth Bar & Kitchen, der i weekenden serverer en overdådig brunch-buffet med alt, hvad den rumlende mave kan begære.

Nu har Helmuth dog også valgt at jonglere med sine brunch-kundskaber i hverdagene med konceptet Helmuths Hverdagsbrunch.

Fra tirsdag til fredag, kl. 10.00-14.00, kan du kigge forbi Helmuth og sammensætte, hvad der for dig er den helt perfekt brunchtallerken.

Med en liste på bordet, en blyant i hånden og mere end 20 valgmuligheder er du nu klar til kamp.

Skarp pris med drikkevarer ad libitum

Eneste spørgsmål er: Hvad har du lyst til?

Brunchpølser og sprødstegt bacon? Røræg? Ost og marmelade? Årstidens frugt? En smørbagt croissant?

Det kan være svært at fravælge – men det behøver du faktisk heller ikke.

Helmuth anbefaler, at du vælger 4-5 retter, men det er naturligvis muligt at gå all in og bestille lige så meget, som din brunchsult beder dig om.

Prisen for 4 retter er 178 kr., 198 kr. for 5 retter, og herefter 20 kr. pr. ekstra ret. Der er altid én lille brødkurv inkluderet i prisen.

Et sådant gilde kræver selvfølgelig også noget at skylle ned med. Men her er der heller ikke noget at frygte – drikkevarer ad libitum er nemlig inkluderet i prisen.

Her kan du vælge alt fra ingefærshots, juice, hjemmelavet saft og kaffe i alle afskygninger.

Noget for enhver smag

Her på MigogAalborg satte vi selvfølgelig krydser ad libitum på den mangfoldige liste, og efter at smagt alle retterne, kan vi kun konkludere, at det her koncept bliver et sikkert hit på brunchhimlen i Aalborg.

Der er – bogstaveligt talt – noget for enhver smag, og uanset om du er til de sunde valg, de syndige eller en blanding, er der masser af valgmuligheder på menukortet.

Vi har svært ved at udpege deciderede favoritter, men vi vil dog lige fremhæve retter som hjemmelavet limeguf(!) til den friske frugt, hashbrowns med aioli, den chokoladeovertrukkede romkugle og selvfølgelig Helmuth’s berygtede hjemmelavede nutella, som går perfekt sammen med den smørbagte croissant.

Konceptet er også den oplagte mulighed, hvis du og venindegruppen aldrig kan blive enige om, hvem der har opfundet den dybe brunchtallerken.

Her burde alle kunne få stillet sine lyster, og er du veganer, vegetar, glutenallergiker eller laktoseintolerant, så er det med små, grafiske markeringer, også nemt at navigere rundt i madlabyrinten.

En stor anbefaling herfra.

Hvad: Helmuths Hverdagsbrunch
Hvornår: Tirsdag-fredag, 10-14
Hvor: Boulevarden 28, 9000 Aalborg

Læs mere her.