Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et sted for alle: Drømmehold åbner madmekka i hjertet af Aalborg

Af Michael Qureshi

Hvad får man, hvis man tager en af Nordjyllands mest anerkendte kokke og teamer ham op med en af Aalborgs mest populære restauratører?

Resultatet hedder Struktur, som bliver en søsterrestaurant til hotte Textur.

Aalborgs nye restaurant åbner 15. marts med et sandt gastronomisk drømmehold bag sig.

Prisvindende Dennis Juhl, medstifter af Textur Frederik Østeraa og så Thorsten Stevnhoved indehaver de sidste 15 år af Café Vesterå.

Den trio med hver deres kompetencer og stærke netværk har kastet sig over et restaurant-projekt, der kommer til at give genlyd i hele Aalborg og øvrige Nordjylland.

Alle slags gæster kommer på Struktur

Studie 4, som vi kender det i dag i Vesterå, lukker ned efter den 9. februar og forvandles i stedet til et mangfoldigt madmekka, som skal være for alle i byen.

Hvor direktøren kan holde forretningsmiddag med kunder.

Hvor den yngre venindegruppe af studerende kan drikke god vin og cocktails ved siden af. Hvor børnefamilier også kan svinge forbi, når de er inde i byen og lige vil have et frokost- eller aftenmåltid.

Hvor der i weekenden mixes cocktails i særklasse, og hvor priserne på retterne svinger fra 75 kr. til et højere niveau.

Navnet på restauranten bliver Struktur, og det bliver et koncept, som Dennis Juhl ikke har set udlevet før i Danmark.

“Det bliver et mangfoldigt hus, og det kommer menukortet og priserne også til at afspejle. Aalborg er inde i en fantastisk udvikling, og vi vil gerne være med til at skubbe på den gastronomiske del.

Jeg har ikke rigtig set det her før andre steder, men er blevet inspireret af Balthazar i New York, som har lidt af hvert.

Balthazar er et brasserie, en cocktailbar og de har deres egen bager. Vi ønsker også at skabe et køkken, der kan det hele,” fortæller Dennis Juhl, da projektet afsløres over for MigogAalborg.

Et sted for alle: Drømmehold åbner madmekka i hjertet af Aalborg

Kan også få mad i de sene nattetimer

Struktur bliver en restaurant, hvor man kan få noget lækkert at spise på næsten alle tider af døgnet ALLE ugens dage.

Fra lækker morgenmad til Steak & Fries i de sene nattetimer i weekenderne.

“Der findes stort set ikke noget godt alternativ til en late dinner her i Aalborg, hvis man tænker over det. Mange der eksempelvis har været til en sen forestilling i Aalborg Teater, kunne jo måske godt tænke sig at spise noget lækkert og nyde en flaske vin efterfølgende,” forklarer Frederik Østeraa.

Med Textur har Dennis Juhl og Frederik Østeraa skabt et succesfuldt koncept, hvor der stort set er fuldt hus alle ugens dage. Deres koncept med fornuftige priser og høj kvalitet på maden har i den grad ramt aalborgenserne lige i hjertet.

Det samme vil de gøre på det nye Struktur som nabo til Café Vesterå.

“Vi vil levere høj kvalitet til priser, hvor folk føler, at de virkelig får noget for pengene. Hvis du tager vores morgenmad fredag, lørdag og søndag, så bliver det ikke den klassiske brunchtallerken.

Det bliver med ni serveringer fordelt af tre omgange med tilhørende saftmenu af tre forskellige glas til 155 kr. Det bliver en oplevelse i sig selv, men til en fornuftig pris,” forklarer Dennis Juhl.

Mange forskellige retter fra 75 kr. og opefter

De billigste retter kommer til at ligge på 75 kr., og så øges prisen med niveauet på retterne, hvor man har flere fransk bistro-retter som rørt tatar, Premium Steak med modnet kød fra lokalområdet, halv hummer og østers og kaviar. Der inddrages også egne kreationer fra både Ruths Hotel og Textur.

Der bliver groft sagt noget for alle og for enhver smag.

“Det bliver et bredt menukort, men det er ikke bare sammensat over en nat. Vi har faktisk udviklet på det menukort i knap et halvt år. Vi har også taget udgangspunkt i vores egne cravings, og hvad vi elsker at spise alt efter humør,” lyder det fra Dennis Juhl.

Et andet segment, som man også kommer til at satse på, er cocktaildelen. Sidste år åbnede Thorsten Stevnhoved Studie 4 med fokus på cocktails til maden.

Den restaurant lukker han nu ned for at satse på det nye projekt. For Thorsten handler det ikke om, at han var nødt til at lukke Studie 4 ned.

Han kunne bare ikke sige nej til en gylden mulighed.

“Det er ikke hver dag, man får chancen for at teame op med nogle kapaciteter som Dennis og Frederik. Da Dennis var på Ruths Hotel talte mange om, at han kunne hente en Michelin-stjerne til Nordjylland.

Dennis og Frederik er gået direkte ind i et hårdt marked i Aalborg og fyldt Textur med gæster, og de har allerede vundet flere priser. Det er imponerende, og det er en kæmpe motivation at få lov til at teame op med dem,” forklarer Thorsten Stevnhoved.

Stor ekspertise på cocktails

Cocktaildelen får sin helt egen plads på det nye Struktur, lover Thorsten.

“Vi har skabt en stor ekspertise på cocktaildelen, og der er ingen tvivl om, at det har været populært med Studie 4. Så vi fortsætter i samme spor, og kan forkæle gæsterne enten som pre-dinner, til maden eller efter middagen,” lyder det fra Thorsten.

Planen er som nævnt åbning 15. marts, og trioen glæder sig til at åbne dørene for aalborgenserne og nordjyderne.

“Der er utrolig meget potentiale i selve gaden Vesterå. Vi vil gerne have, at folk søger ned her, når de skal ud og spise, og vi håber så, at vi formår at skabe en uformel stemning hvor alle slags mennesker og aldersgrupper føler sig tilpas. Det er maden og drikkelse, der er i fokus, og der er value for money,” slutter Dennis Juhl.

Søndag er der åbnet for bookinger på Struktur – du kan allerede sikre dig plads som nogle af de første lige her

Hvad: Restaurant Struktur åbner
Hvor: Vesterå 4
Hvornår: 15. marts
Book allerede bord her