Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Legendarisk stripklub sat til salg: Alt er muligt med lokalerne

Af Emil Kjær Jørgensen

Aalborgs natteliv er fuld af historie, og ét af de mest legendariske steder er Maxim Bar, hvor der har været stripklub i over 25 år.

Hvis du går du med en lille drøm om at drive stripklub, high-end natklub, restaurant eller noget helt fjerde, så har du nu muligheden i de mytiske lokaler.

restaurantmægler.dk melder nemlig, at stedet skal have ny forpagter.

“En af byens hotteste, ældste og mest kendte natbarer skal have ny forpagter. Du bestemmer selv konceptet,” lyder det blandt andet i salgsopstillingen.

“Tiden er måske løbet lidt fra den slags forretninger, som Maxim har stået for i Aalborg. Men lokalerne er helt oplagte til at lave om til en bedre restaurant eller en fed natklub,” fortæller George Schmidt, direktør for restaurantmælger.dk, til MigogAalborg.

Næsten 100 henvendelser på tre dage

George oplyser, at de har fået op mod 100 henvendelser på lokalerne på kun tre dage.

“Der har været en fantastisk interesse for forretningen, og det viser jo bare, hvilken udvikling Aalborg er i. Gennem årene har det været udfordrende at afstå forretninger i Aalborg, men der er så mange positive vinde om byen overalt i Danmark i øjeblikket,” fortsætter George.

250 kvadratmeter i centrum af Aalborg

Du kan selv vælge om du vil videreforpagte stedet med alt i inventar og køre konceptet videre. Det kan også være, at du har den helt rette idé til, hvad de 250 kvadratmeter store lokaler skal bruges til.

“Lokalerne trænger til en totalrenovering, hvis man vil drive restaurant eller lignende. Men indretningen er god, og forpagtningsafgiften er lav, så det er nogle meget attraktive lokaler,” siger George.

Der er ingen tvivl om, at placeringen er en af de bedste i Aalborg, tæt på både Jomfru Ane gade, restauranter og havnefront.

restaurantmægler.dk melder desuden, at der er en fin køkkensektion med udsugning over tag, men det har ikke været anvendt i mange år, så alt skal formentlig renoveres og godkendes i køkkenet.

Prisen for de legendariske lokaler er 598.000 kr. og huslejen lyder på 59.500 kr. Arealet er på 250 kvadratmeter.

Du kan se den fulde salgsopstilling her.

Del artikel

Andre læser også