Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stort gallashow og koncert: Hør stribevis af kendte musicalhits i Aalborg

Af Redaktionen
Foto: PR
Foto: PR

Helt ekstraordinært samles et storslået ensemble og et imponerende orkester for at hylde en af de største musikalske mestre i moderne tid: Andrew Lloyd Webber.

Der er med The Andrew Lloyd Webber Galla lagt op til en uforglemmelig aften, hvor der dykkes ned i Webbers enestående univers fyldt med lidenskab, drama og musikalsk genialitet.

Webber har skrevet mere end 20 musicals, der har opnået stor kommerciel succes.

Nogle af hans mest ikoniske værker inkluderer The Phantom of the Opera, der er den længst kørende musical på Broadway, og Cats, der blev den første musical til at opnå over 10.000 forestillinger i London.

Og den musikalske indflydelse strækker sig langt ud over teaterscenerne, da hans sange er blevet sunget af kunstnere over hele verden, og mange af dem er blevet klassikere inden for populærmusikken.

Stort gallashow og koncert: Hør stribevis af kendte musicalhits i Aalborg
Foto: PR

Med flere af Andrew Lloyd Webbers mesterværker såsom The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love Never Dies, Song and Dance og Requiem på programmet kan du og dine venner eller familie opleve de store ballader fra kendte musicals.

Det sker i 2024, når et stort produktionshold af dygtige musikere og artister turnerer rundt med et gallashow i de danske byer for at hylde manden og hans musikalske karriere.

Det er et show skabt for at ære en af de største musicalkomponister i nyere tid, og turnéen kommer forbi Aalborg.

Det sker 11. marts 2024 i Aalborghallen, og du kan allerede nu sikre dig en billet lige her.

Alle de store følelser

Internationale stjernesolister med enestående stemmer og et energisk ensemble fører i løbet af aftenen publikum gennem en følelsesladet rejse.

Med kærlighed, forførelse, romance, humor, vrede, grådighed, mod, håb og inspiration flettes det hele sammen i det storslåede show.

Udover det imponerende setup af ensemble og solister er værten Tyrone Chambers II med til at styre aftenen med sin imponerende tenorstemme.

Når The Andrew Lloyd Webber Galla rammer scenen i Aalborghallen kan du med andre ord forvente en magisk aften fyldt med musikalsk ekspertise, følelser og underholdning.

Gallashowet turnerer rundt i landet, og udover Aalborg rammer det både Aarhus, København og Odense m.fl.

Billetter til showet kan købes LIGE HER.

Hvad: Andrew Lloyd Webber Gala koncert
Hvor: Aalborghallen, Aalborg
Hvornår: 11. marts 2024

Del artikel

Andre læser også