Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stream tv og nyd underholdning præcis når du vil

Af Annoncør

I dag er flow-tv i høj grad blevet erstattet af streaming-tjenester, der gør det muligt at nyde den bedste underholdning og sine favorit-kanaler, hvor og hvornår det passer bedst.

Tidligere var hele familien samlet om tv’et, når den nyeste danske serie udspillede sig, eller når ugens film blev vist i aftentimerne. Og selvom det havde sin charme at være en del af et seer-fællesskab, så tillader nutidens streaming-tjenester en mere fleksibel løsning, der passer bedre ind i den moderne livsstil.

I dag er det nemlig muligt helt selv at bestemme, hvad man vil se, og hvornår man vil se det. Med en pakkeløsning med streaming har vi mulighed for selv at vælge de kanaler, vi gerne vil se – og ofte følger der også film- og sportskanaler med i pakkerne.

Nyd samme kanaler – se tv når du har tid

Selvom flow-tv’ets tid løber stille ud, betyder det ikke, at du skal give slip på dine yndlingskanaler – eller programmer. Tværtimod kan du stadig følge din yndlingsserie på din foretrukne tv-kanal, selvom du vælger en streaming-løsning. Der følger faktisk kun en række fordele med ved at streame dine tv-programmer.

Du har bl.a. altid frihed til selv at bestemme, hvor og hvornår du sætter dig til rette og ser underholdningen. Det kan nemlig foregå hjemmefra på tv’et, computeren, tablet eller smartphonen. Men det kan også forsøde pendlertiden, når du er på farten. Det kan f.eks. være god underholdning, når du sidder i toget eller bussen til og fra arbejde eller studie. Og med streaming har du mulighed for at pause et program eller en film og vende tilbage til den senere.

En anden fordel ved streaming, er at I som familie både kan se underholdning sammen, eller hver for sig.Hvis I foretrækker hver jeres film eller serie, kan I blot se det fra forskellige enheder i hjemmet. Det er underholdning, der er fleksibel og nutidig.

Udvælg dine yndlingskanaler

Der er nogle klassikere inden for tv-kanaler, som de færreste af os, ønsker at give slip på. Og det behøver du heldigvis ikke, når du vælger at streame. En af favoritkanalerne rundt om i de danske hjem er TV 2. Heldigvis finder du alle TV2’s programmer og kanaler på streamingplatformen TV 2 PLAY. Her får du adgang til timevis af underholdning. Du kan blandt andet se de bedste serier, nyheder, sportsbegivenheder og film.

En af de udbydere, der tilbyder TV 2 PLAY, sammen med en række af de mest foretrukne tv-kanaler i Danmark, er WAOO. Når du vælger en af deres tv-pakker, får du samtidig mulighed for at få adgang til TV 2 PLAY, så du kan se alle de bedste programmer on demand.

Tag dine kanaler med på ferie

Skal du ud at rejse i Europa, eller en tur i sommerhus i Danmark? Så kan du blot tage dine tv-kanaler med. Med streaming er det nemlig slut med at købe tv-pakker til sommerhuset, som kun bruges i sommerhalvåret.

Og er du på en rejse i Europa, behøver du ikke at se lokalt tv mere. Log blot ind på WAOO’s streaming tv, og nyd præcis den samme underholdning, som du plejer.

Del artikel

Andre læser også