Stranden er åbnet: Her kan de garantere tørvejr og beachbar

Skrevet af: Michael Qureshi
Redaktionens yngste Lucas hyggede sig på
Redaktionens yngste Lucas hyggede sig på "stranden" i Nordkraft

Den danske sommer har desværre nok en gang vist sig fra sin grå side efter et brag af en åbning.

Så hvis du ikke er blandt dem der har et par charter-billetter sydpå eller andre fede sommerferieplaner, så kan det anbefales med et besøg i Costa del Nordkraft.

Stranden i Nordkraft er nu officielt åbnet og vil blive ved med at være det de næste seks uger. Her er der i hvert fald garanti for tørvejr, sand, hygge og ikke mindst beachbar.

Det gode ved initiativet i Keddelhallen i Nordkraft er, at det både tiltaler børnefamilier, som gerne vil have lidt “gratis” underholdning til børnene i nogle timer.

Men også for det lidt ældre publikum er der spændende aktiviteter her i sommerperioden. Skråen vil hver onsdag præsentere nogle spændende navne til Songwriters Beachclub. Her har de fundet et udpluk af Nordjyllands dygtigste singer/songwritere.

Hver torsdag er der Solnedgangsfilm, som man kan nyde med tæerne dyppet i det lækre sand og drømme sig lidt længere bort måske.

Hver fredag hedder det Comedy Beachclub, hvor flere gode comedy-navne kigger forbi. Beachbaren er åben under hvert arrangement ligesom der er Happy Hour onsdag og lørdag fra 20-21.

Vi hylder her på redaktionen initiativet. Om aftenen kan Nordkraft godt virke lidt tom og trist, når der ikke lige er koncerter i Skråen. På den her måde forsøger man at skabe noget liv i området omkring Azzurra på nederste etage.

Biffen kører blandt andet Sommeren 92 og Youth, som er to ganske hæderlige film at vise i programmet.

På Comedy-scenen mangler vi måske lige det der stærke navn til virkelig at trække folk ind, men man må også anerkende, at det er på et andet budget, når tingene er gratis.

Songwriters Beachclub er absolut spændende, og vi glæder os rigtig meget til at se Sofie Trolde fylde scenen 20. juli. Hun varmede blandt andet op til Rasmus Walther til den første fredagsfest i år i Karolinelund.

For børnene er det virkelig hyggeligt at rende rundt i sandet, hvor man også kan spille lidt strandfodbold og beach-volley, mens mor og far slænger sig i solstolene. Redaktionens yngste medlem Lucas hyggede sig i hvert fald ved lørdagens besøg.

Hver onsdag og lørdag er der desuden gravet skattekort ned i sandet, og det er da en sommerferie-aktivitet, som kan samle en børnefamilie.

Har man ungerne hjemme på sommerferie i tre-fire uger er der for de fleste ikke råd til at tage i Faarup Sommerland, badeland eller på ferie i hele perioden. Så er det her god gratis adspredelse.

Der er også god synergi med Azzurra, hvor man hver dag kan købe is og picnickurv.

Nordkraft i AalborgNordkraft i Aalborg

Du kan læse programmet med de konkrete film og navne på underholdning her

Fik du læst den spændende nyhed om Budolfi Plads?

Man tror det næsten ikke: Så lækker bliver Budolfi Plads

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.