Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kan opstå trafikpropper: I morgen genoptages stort vejarbejde

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Efter en sommerpause på tre uger er Aalborg Forsyning nu klar til at genoptage vejarbejdet med at separatkloakere Hobrovej i Skalborg.

Denne tiltrængte opgradering af infrastrukturen vil uden tvivl forbedre forholdene, men det betyder også, at trafikanter skal være forberedte på ændringer i deres daglige rejseruter.

Arbejdet vil genstarte i morgen, mandag den 31. juli, ved krydset Hobrovej/Thøger Larsens Vej og vil bevæge sig nordgående mod Stationsmestervej i etaper.

I den forbindelse vil der være midlertidig lukning af adgangen til Thøger Larsens Vej og Thomas Olesen Løkkens Vej fra Hobrovej.

Alternativt opfordres trafikanter til at benytte Digtervejen i perioden, hvor der arbejdes ved krydsene Hobrovej/Thøger Larsens Vej og Hobrovej/Thomas Olesen Løkkens Vej.

Får betydning flere steder

Fra mandag den 7. august (uge 32) vil der foregå kloakarbejde i østsiden af Hobrovej foran Skalborggårdhallen og BK NORD.

Dog vil Nibevej fortsat være åben for trafik i begge retninger, så trafikanter på denne strækning kan fortsætte med mindre gener.

Senere, i uge 35 og 36, vil Aalborg Forsyning udføre slidlagsarbejde på forskellige veje i området.

Nibevej fra krydset ved Burger King til krydset på Hobrovej, sidevejen ved pantstationen på Nibevej, Thit Jensens Vej samt Letvadvej mellem Nibevej og Jacob Knudsens Vej vil alle være berørt af dette arbejde.

Kan opstå kø og trafikpropper

For at minimere forstyrrelser og forbedre trafikafviklingen har Aalborg Forsyning og Aalborg Kommune samarbejdet om at koordinere arbejdet.

Trods deres bestræbelser på at lede trafikken uden om de mest berørte områder, er det uundgåeligt, at der kan opstå trafikpropper på Hobrovej og i området omkring Indkildevej i løbet af arbejdsperioden.

Trafikanter opfordres til at udvise tålmodighed og søge alternative ruter i den pågældende periode.

Del artikel

Andre læser også