Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stort medie: Dette er Aalborgs bedste restaurant

Af Stine Kjølby Christensen

Restaurant Bach & Nurup på Budolfi Plads har på rekordtid gjort sig bemærket som Aalborgs nye kulinariske stjerne.

Åbningen denne sommer blev modtaget med stor opmærksomhed, og nu har den allerede opnået en betydningsfuld hæder:

Kåret som “Aalborgs bedste restaurant” af anmelderen Niels Lillelund, der i sin begejstrede anmeldelse i Jyllands-Posten tildeler restauranten 6 ud af 6 stjerner.

Aalborgs første Michelin-stjerne?

Niels Lillelund, der ikke tøver med at kalde stedet for en stærk kandidat til Aalborgs første Michelin-stjerne, er tydeligt imponeret over det, han beskriver som en kulinarisk oplevelse af international klasse.

”Fra man føres ind i de rummelige, urbant indrettede lokaler, til man rejser sig igen nogle timer senere, er man beværtet af et hold med international klasse,” skriver han og fremhæver både den præcise servering og den gennemførte smag.

Han fremhæver særligt restaurantens snacks, der blev serveret hurtigt og effektivt i baren, hvor en af retterne, ”Ægget kom først,” virkelig gjorde indtryk.

Den omhyggelige og skarpe saftmenu, sammensat af Nadia Alexandrine Bach, får også stor ros for at være ”skarp og varieret – og aldrig for sød.”

Pengene værd

En anden kulinarisk oplevelse, der skiller sig ud, er den grillede havtaske med kaviar, som Niels Lillelund beskriver som ”smukt, kontrastfyldt” og en ret, der sender smagsløgene til ”sommer i himlen.”

Med priser på 1.600 kr. for den store menu, er Bach & Nurup ikke et billigt valg, men Lillelund understreger, at det er alle pengene værd:

”Jeg tøver ikke med at udnævne Bach & Nurup som førende. Jeg har i hvert fald ikke oplevet noget, der kan matche det i sikkerhed og præcision.”

Du kan læse hele anmeldelsen her.

Del artikel

Andre læser også