Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør en forskel: Stort marked indtager Gammeltorv i dag

Af Ane Johanne Damgaard

Har du lyst til at gøre en forskel for andre i Aalborg?

Der findes utallige måder at være frivillig på og utallige foreninger og organisationer, der har brug for hjælp, men det kan være svært at overskue de mange muligheder.

Nu kan du blive klogere på, hvordan frivilligt socialt arbejde og fællesskaber gør en forskel og møde de frivillige sociale foreninger til Frivilligmarked i Aalborg i dag, lørdag den 1. juni, kl. 11.00-15.00.

Du kan opleve det frivillige sociale foreningsliv, når De Frivilliges Hus og 25 sociale organisationer slår et slag for inkluderende fællesskaber og frivillighed til Frivilligmarked 2024. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Gammeltorv i Aalborg bliver forvandlet til en festlig oase fyldt med aktiviteter og sammenhold.

Mød de frivillige

Til markedet kan du blive klogere på socialt arbejde og høre om de fællesskaber, du kan blive en del af i Aalborg Kommune.

I de foreninger kan du desuden få gratis hjælp, råd og vejledning, når du har brug for det.

Du kan også møde lokale foreninger såsom Red Barnet, Amnesty International, DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom, Bedsteforældrenes Klimaaktion, Ventilen, Dansk Blinde Samfund, Mødrehjælpen og mange flere.

Aktiviteter for alle

Frivilligmarked er en festlig markedsdag med aktiviteter for store og små. Du har muligheden for at deltage i en quiz, hvor du kan vinde en guidet tur med Aalborg Streetwalkers.

Du kan også tage børnene med på skattejagt rundt på pladsen eller med i tegneworkshop.

Frivilligmarked 2024 er en unik mulighed for at møde mange forskellige foreninger på samme tid og opdage de mange muligheder, som Aalborg kommune gemmer på.

Dagen er samtidig en fejring af det stærke fællesskab og den store frivillige indsats, der gør en forskel i kommunen.

Markedspladsen på Gammeltorv åbner kl. 11.00 og byder udover indblikket i frivilligheden på et gratis stykke kage og en kop kaffe.

Du kan se mere på begivenheden her.

Del artikel

Andre læser også