ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stort hovednavn aflyser: Rasmus Seebach redder Nibe fra stor hovedpine

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Tommy Kofoed
Foto: Tommy Kofoed

I morgen forventede gæsterne til årets Nibe Festival at skulle opleve den britiske popsangerinde Emeli Sandé, der har toppet verdens hitlister med numre som ”Next to Me”, ”My kind of Love”, og ”Hurts”.

Desværre har sangerinden aflyst i sidste øjeblik pga. sygdom.

”Vi har været i tæt dialog med Emeli Sandé og holdet bag helt indtil aflysningen,” siger festivallederen Peter Møller Madsen og tilføjer:

”Men uanset om man er musiker, lærer eller tømrer så kan man altså blive syg.”

Stort hovednavn aflyser: Rasmus Seebach redder Nibe fra stor hovedpine
Foto: Dave Bennett

Hele Danmarks Seebach

Heldigvis er det lykkedes holdet bag årets Nibe Festival at erstatte med et andet stort og velkendt navn, der utvivlsomt vil klinge festligt i bøgeskoven.

Torsdag klokken 18.30 træder Rasmus Seebach og hans hold ind på Stor Scene i Skalskoven og lover – på trods af den korte varsel – at give publikum den helt store fest.

”Det er vigtigt for os, at lande en fuldfed erstatning, og på ganske få timer har Rasmus Seebach og holdet aflyst ferier. Og det er fedt, at det er Rasmus Seebach, der tager over. Han passer lige ind i Nibes DNA.” fortæller Peter Møller Madsen.

Vi når altså dårligt nok at være skuffede over Emeli Sandé’s aflysning, før vi i stedet glæder os til at feste med hele Danmarks Seebach!

Del artikel