Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stort designmarked i weekenden: Dem kan du opleve

Af Ane Johanne Damgaard

På lørdag den 27. april bliver det populære kunst-og designmarked NEU traditionen tro endnu engang afholdt.

Til markedet kan du shoppe løs af smykker, keramik, trædesign, illustrationer, papirkunst, malerier, tasker, tekstil, tøj og meget, meget mere. Og som altid er der gratis entré.

Der har i den grad været rift om pladserne, men nu har folket bag Neu Marked udvalgt 60 af de allerbedste, som du kan udforske i tidsrummet fra klokken 10.00 til 17.00.

Men hvem er de så?

Noget til enhver lejlighed

Når du går på jagt iblandt de mange forskellige stande, burde der være noget lige efter din smag – uanset hvem du er, og hvad du er der for.

Du kan blandt andet finde de smukkeste håndfoldede lampeskærme fra Caroline Bjørn Design, blomster i crepepair fra bluelou studion, håndlavede produkter til børneværelset fra Lilleverset og WoodMee og snedker kvaliteter fra JH Snedker.

Der vil også være en god håndfuld stande med håndlavede smykker – her kan blandt andet nævnes Tiny Pearls, Tine S.by og &Sofie.

Hvis du gerne vil have udskiftet din yndlings kaffekop med en smukkere version, bør du smutte forbi for at se Signe Odbys unika stentøj eller udforske de mange stande med keramik fra blandt andet Mango Panko Unik, En Strandet Hval, Gloed Keramik og Aaskoven Keramik.

Er det væggene derhjemme, der trænger til en opgradering, kan du finde malerier, akryl og akvarel fra Bastholm Billedkunst, illustrationer fra Anne Hoberg og designplakater & Kunstprint fra Maladroit.. Genskaber naturen med cyanotypi og crepepapir bluelou studio.

Der vil også være gode sager til at skabe lidt ekstra hjemmehygge med bomuldsplaider & vægtæpper fra Hyggetæpper og sæber og hudpleje fra Kystlinje.

Og hvis det er garderoben, der skal fornyes, kan du finde tøj syet af genbrugsstof fra Grevlund Design og Finesse eller pandebånd og andet hverdagsluksus fra Hollys Room.

Og det er bare noget af alt det, du kan finde på forårsmarkedet.

Brænder for deres produkter

Du kan møde alle de upcoming kunstnere og designere, som alle har det tilfælles, at de brænder for lige netop deres produkt.

Det betyder, at man kan lære historien bag produktet og høre om tilblivelsen, når du går på opdagelse iblandt de mange boder.

Arrangørerne har nøje udvalgt de 60 stande, der alle repræsenterer noget forskelligt hver især.

Og det har på ingen måder været nogen nem opgave, da de har modtaget over 100 ansøgninger, og ville ønske, at de havde en plads til alle.

Du kan finde alle standene her.

Del artikel

Andre læser også