Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stort chok: Forpagter af Aalborgtårnet opsagt efter 12 år

Af Lærke Holst Thomsen
Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk

Er du fra Aalborg, og altså ikke lider af højdeskræk, så har du helt sikkert været oppe og nyde den helt unikke udsigt fra toppen af det ikoniske Aalborgtårn.

Måske har du tilmed nydt deres smørrebrød eller populære pølsemix til den 360 graders panoramaudsigt, eller blot drukket en varm kakao serveret af deres søde personale.

Nu er der desværre trist nyt til alle trofaste gæster.

Den nuværende forpagter, Helle Abildgaard, havde nemlig sidste arbejdsdag d. 22/10, og hun fortsætter ikke som forpagter fra næste sæson.

Det sker efter Helle Abildgaard har været forpagter i intet mindre end 12 år.

Det kom som et chok…

Det kom da også lidt som en overraskelse for Helle, da hun blev meddelt, at hun ikke skulle forpagte stedet længere til næste sæson.

“De ringede til mig i min ferie og sagde, jeg ikke skulle være forpagter mere, og så havde jeg 14 dage tilbage her. Så jeg er noget skuffet og ked af det,” lyder det fra Helle Abildgaard.

Stort chok: Forpagter af Aalborgtårnet opsagt efter 12 år

Helle nåede da også lige akkurat at invitere til 90 års fødselsdag i Aalborgtårnet. Hun vidste dog på daværende tidspunkt ikke, at det blev den sidste fødselsdag med hende som vært.

Ifølge Helle Abildgaard lyder forklaringen, at Aalborgtårnet fremover skal køre under samme CVR-nummer som Skydepavillonen, der ligger lige under det lange tårn.

Ændringer på vej

MigogAalborg har været i kontakt med den nye forpagter af Aalborgtårnet, der bekræfter overtagelsen og fortæller, at konceptet i fremtiden bliver anderledes.

Det følger vi naturligvis op på.

Til dem, der har gavekort eller sæsonkort fortælles det desuden, at disse ikke overdrages i forpagterskiftet til næste sæson.

Del artikel

Andre læser også