Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ægte Tour de France stemning: Her kan du se samtlige etaper på storskærm i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Tour-feberen er for alvor ved at indfinde sig i det danske land, og i næste uge kan vi se frem til at få besøg af verdens største cykelløb, når løbets første tre etaper løber af stablen.

Og nu er der godt nyt til alle nordjyske Tour de France-fans.

For har du ikke mulighed for at besøge touren, så kommer touren til dig.

Kæmpe storskærm på C.W Obels Plads

Cecilie Haversen fra Aalborg City har netop fået de sidste godkendelser på plads, og derfor kan vi nu afsløre, at der kommer storskærms-arrangementer rundt omkring i byen.

Det største område bliver på C.W Obels Plads, hvor man opstiller en kæmpe storskærm på hele 16 kvadratmeter, hvor du kan se samtlige etaper – også dem, der finder sted i Frankrig.

Mens du ser rytterne i aktion, kan du nyde kolde forfriskninger fra de omkringliggende restauranter og caféer, mens Aalborg City også sørger for at sætte ekstra borde og bænke op-

“Vi glæder os til ægte tour-stemning i Aalborg, og vi sørger for at pynte op med cykler, gule guirlander, og hvad der ellers hører til,” forklarer Cecilie.

Udover C.W Obels Plads vil der også være et Tour de France-område ved Salling på Algade Torv, hvor man opstiller en mindre storskærm, ligesom Friis Shoppingcenter laver et område inde i selve centeret til de (måske) regnfulde dage.