Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fri entré: Få store smagsoplevelser til madfestival i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Vores læsere er mindst lige så madglade, som vi er.

I var meget begejstrede, da vi skrev om det internationale madmarked European Street Marked, der kommer til Aalborg slut august, og nu kan vi dele, at det ikke bliver det eneste madmarked i byen.

Torsdag den 24. august og fredag den 25. august fra kl. 12.00-18.00 bliver Salling ROOFTOP omdannet til en todages sprudlende madfestival kaldet Smag på Salling.

Der er oplevelser for alle sanserne, når gæsterne kan gå på opdagelse i de mange boder med en lang række lækre smagsprøver og mulighed for at møde Salling Supers udvalgte leverandører, skriver Salling i en pressemeddelelse.

Leverandørerne fortæller om deres velsmagende produkter samt giver tips og tricks til madlavningen. 

Det bedste af det hele er, at der er fri entré til madfestivalen og til alle mad-smagsprøverne.

Musik og masser af mad

Hvis man har lyst, kan man tilkøbe et klippekort og kaste sig ud i smagsoplevelser leveret af spændende vin- og øl-brands.

Man kan også købe hjemmelavede pølser, som slagteren står og griller på Salling ROOFTOP Aalborg, mens man nyder madfestivalsstemningen og musikken fra DJ’en, der går på torsdag klokken 16-18 og fredag klokken 16-19. 

Blandt Salling Supers leverandører, er der blandt andet mulighed for at møde Laudrup Vin, Calmasino, Deli Drengene og Summerbird, der alle står klar med lækre smagsprøver og til at tale med gæsterne. 

”Vi gentager succesen fra sidste år og byder alle vores gæster på håndplukkede delikatesser og madinspiration fra vores leverandører.

Vi supplerer smagsoplevelserne med god musik og masser af god stemning, Smag på Salling er to dage, hvor alt det gode samles.

Vi glæder os meget til at byde velkommen til Smag på Salling på Salling ROOFTOP Aalborg igen i år,” fortæller Birthe Wiberg, Head of Marketing i Salling.  

Smag på Salling har gratis adgang for alle. Begge dage er der madfestival klokken 12-18. 

Se hele programmet og læs mere om Smag på Salling her.

Del artikel

Andre læser også