Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store planer: Kæmpe Aalborg-domicil er blevet solgt

Af Stine Kjølby Christensen

Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholms nuværende domicil på Voergårdvej 2 i Aalborg er netop solgt til lokal ejendomsinvestor.

Nordicals Aalborg har formidlet handlen, der gennemføres med overtagelse pr. 15. april 2024.

Efter flere års kontinuerlig vækst har den Aalborgbaserede revisions- og rådgivningsvirksomhed, der er blandt landets største, i løbet af de seneste seks år fordoblet antallet af medarbejdere, så antallet af medarbejdere nu overstiger 1.900 ansatte på mere end 40 kontorer i Danmark.

I september 2023 offentliggjorde Beierholm, at de havde købt kontordomicilet, der tidligere husede Det Nordjyske Mediehus på Langagervej 1, 9220 Aalborg Øst, idet de således var vokset ud af deres ca. 4.300 m² store, eksisterende domicil på Voergårdvej 2 i Aalborg.

Glade for samarbejdet

Efter købet af det nye domicil på Langagervej i slutningen af 2023 startede en større planlægning af såvel ombygning af og flytning til det nye domicil, og Beierholm flytter ind i de nye rammer 1. juni 2024.

I starten af 2024 blev Nordicals Aalborg, der er specialister i salg af blandt andet store kontordomiciler og erhvervsejendomme, tilknyttet Beierholm som rådgiver og erhvervsmægler i forhold til salget af det nuværende domicil.

”Nordicals Aalborg har mere end 35 års tilstedeværelse i Aalborg, og vi er blandt andet specialister i rådgivning og salg denne type brugerejendomme og kontordomiciler, og derfor er vi glade for den tillid, som Beierholm viste os ved at betro os denne spændende opgave”, udtaler partner Mattias Manstrup fra Nordicals Aalborg, som har stået for den netop gennemførte transaktion.

Tog kun få uger

Ejendommen blev udbudt medio januar 2024, og en struktureret og målrettet salgsproces resulterede i, at der efter få uger var fundet den rette investor til ejendommen.

Ledende partner i Beierholm Aalborg, Henrik Bjørn er glad og tilfreds med denne effektive og hurtige salgsproces.

”Vi var bevidste om, at vi i det optimale scenarie skulle have en planlagt og struktureret salgsproces, og dermed få løst salgsopgaven så effektivt, at vi kunne lave den mest smidige flytning og overgang til det nye domicil”, udtaler Henrik Bjørn, og fortsætter:

”Derfor er vi meget tilfredse med det samarbejde vi har haft med Nordicals Aalborg om salget, og synes vi sammen har fået landet en god løsning, til glæde for både køber og sælger”.

Nu skal ejendommen udvikles

Ejendommen på Skalborg Bakke har været domicil for Beierholm i over 40 år, og nu skal der nyt liv i de ca. 4.300 m² – det bliver den lokale ejendomsinvestor og køber Henrik Baasch og hans familie med datteren Gitte Sjölund-Baasch i spidsen, der skal udvikle ejendommen.

Denne udvikling kommer til at ske sammen med Nordicals Aalborg, som står for udlejningen sammen med ejendommens nye ejere.

”Vi glæder os meget til at overtage ejendommen, og glæder os til at skabe en ny spændende kontorejendom på en strategisk god og synlig beliggenhed i Aalborg, hvor der er gode parkeringsmuligheder, og muligheder for at indrette kontorlejemål i mange forskellige størrelser.

Ejendommen rummer så mange muligheder, så vi glæder os virkelig til at komme i gang, udtaler Gitte Sjölund-Baasch.

En spændende tid i vente

Efter det nu gennemførte salg af det hidtidige domicil kan Beierholm for alvor gøre klar til flytningen til Langagervej, og for ledende partner Henrik Bjørn i Aalborg og alle virksomhedens ansatte i Aalborg venter der nu en ny og spændende tid med muligheder for en fortsat vækst i de nye rammer i Aalborg.

”Der venter os en rigtig spændende tid – og vi glæder os til at samle alle vores medarbejdere i nye rammer ”, udtaler Henrik Bjørn, der samtidig slutter af med at ønske køber et stort tillykke med købet af ejendommen.

Hos Nordicals Aalborg er arbejdet allerede i fuld gang med finde lejere til ejendommen, og partner Mattias Manstrup hos Nordicals Aalborg udtaler:

”Det er en virkelig spændende opgave, og vi er allerede i dialog med de første større lejere, som vi håber kan være med til at skabe det nye liv i ejendommen, og vi glæder os til at få samlet den helt rette kombination af lejere i ejendommen i løbet af den næste tid”.

Del artikel

Andre læser også