Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store navne spiller: Kom til Jazz Club Night på Aalborg Streetfood

Af Redaktionen

Nu er der igen udsigt til lækker jazz i øregangene, når Aalborg Streetfood inviterer til stor jazz-koncert, hvor store navne fra Aarhus og Aalborg lægger vejen forbi.

Det hele finder sted nu på lørdag, d. 24 september, hvor man igen forvandler eventhallen til LUXE Jazz Club, med masser af levende lys, runde borde med dug og friske blomster, snacks og kolde drinks.

Koncerten starter klokken 20.00 (dørene åbner kl. 19.40), så det er oplagt at lægge vejen forbi de hyggelige madboder inden koncerten.

Prisen er 199 kr. pr. billet og inkluderer et glas vin eller en cocktail, samt snacks og muligheden for at vinde en af de fede sponsorgaver, som man vil trække heldige vindere af i pausen mellem sættene.

Store navne spiller: Kom til Jazz Club Night på Aalborg Streetfood

Vi kan se frem til følgende kunstnere:

Karmen Rõivassepp:

En ung prisbelønnet estisk jazzvokalist, der i de senere år har fået et stort publikum og opnået stor anerkendelse i både Danmark og udlandet. Hun navigerer legende mellem mainstream, latin og moderne jazz og bliver bemærket for sin instrumentagtige sang, klare lyd og altid charmerende og ubesværede præstation.

I 2018 modtog hun Aarhus Jazz Talent Prize, I 2019 Estonian Young Jazz Talent Award og blev også nomineret til “The New Danish Jazz Artist” i DMA Jazz 2018 med sit debutalbum “Dance of Sounds”.

Salvador Olmos

En dygtig jazzguitarist og -komponist, som spiller i flere forskellige konstellationer i både ind- og udland. Han studerer lige nu på Solistlinjen på konservatoriet i Aalborg og arbejder på mange spændende nye projekter. Udover at spille og lave en masse lækker musik, er han også arrangør af flere forskellige jazz events i Aalborg.

Adrian Christensen:

En musiker på vej frem, både nationalt og internationalt. Som leder og co-leder af bands som Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet og Abekejser er han med til at trække jazzen i nye retninger. Han er heller ikke bleg for at tage udfordringen op med nye genrer.

Anders Julsgaard:

En ung, fremadstormende og vellidt trommeslager. Han er ikke bare dygtig til sit fag, han har også en uovertruffet evne til at leve sig ind i den musik han spiller og er en fantastisk formidler. Han læser på konservatoriet i Aalborg og spiller fast sammen med flere erfarne musikere på den aalborgensiske musikscene.

Hvad: Jazz Club Night
Hvor: Aalborg Streetfood
Hvornår: Lørdag d. 24. september kl. 20.00

Billetter kan du købe lige her

Del artikel