Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store forandringer på vej: Aalborg City-direktør stopper efter 17 år

Af Stine Kjølby Christensen
Flemming Thingbak
Flemming Thingbak

Detailhandlen gennemgår i denne tid store forandringer, også i Aalborg midtby.

Bestyrelsen for Aalborg City ønsker at imødekomme denne forandring på bedst mulig måde for byen og foreningens medlemmer.

Derfor har man gennem noget tid arbejdet med en ny strategi, som skal være med til at sikre, at Aalborg fortsat bliver en foretrukket destination for shopping, oplevelser, events mm.

Samtidig vil bestyrelsen selv rykke tættere på den daglige drift og foreningens mange medlemmer og samarbejdspartnere.

I forbindelse med ovenstående ønsker bestyrelsen en ny struktur i organisationen og dette betyder desværre et farvel til Aalborg Citys mangeårige direktør Flemming Thingbak, som ikke kan se sig selv som en del af det nye set-up, og derfor fratræder med udgangen af april.

Takker for stor indsats

Formand for Aalborg Cityforening Jes Asmussen beklager, at samarbejdet ophører, men takker samtidig Flemming Thingbak for hans store indsats for Aalborg City igennem 17 år.

Flemming Thingbak udtaler:

”Jeg har haft 17 helt igennem fantastiske år her i Aalborg City, og der er mange ting jeg kommer til at savne, men jeg glæder mig over, at aflevere en cityforening i god form, og ser frem til at prøve nye kræfter af i det pulserende erhvervsliv.”

I den nye organisation oprettes en stilling som citymanager og en stilling som event koordinator, og disse vil snarest muligt blive slået op.