Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor vinternyhed: Flyv til Bali fra Aalborg Lufthavn

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto
PR-foto

De Kanariske Øer topper stadig listen over de mest populære destinationer fra Aalborg i vintermånederne, men i år får klassikerne hård konkurrence.

Det skriver Apollo Rejser i en pressemeddelelse.

Apollo er klar med et ekstra bredt vinterprogram, og det er med Bali som en spændende nyhed fra Aalborg med flyselskabet KLM via Amsterdam.

Samlet set tilbyder rejsearrangøren rejser til både Spanien, Portugal og, ikke mindst, Bali fra det nordjyske denne vinter.

Den nye pakkerejseløsning til Bali med rutefly åbner for en helt unik fleksibilitet for Apollos rejsende, da hele rejsen bookes samlet som én pakkerejse samtidig med, at man frit kan vælge mellem rejselængder lige fra syv til 25 dage og afrejse hver eneste dag i ugen.

”De regionale lufthavne har altid været vigtige for os, og vi arbejder løbende på at udvide udbuddet, så det dækker bredt. I år føler vi, at vi endelig er tilbage, hvor vi burde være med et fuldgyldigt program og noget for enhver pengepung og smag,” siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo.

Nye destinationer til vinterens rejser

Rejsearrangøren fortsætter desuden med rejser til to europæiske favoritter: Spanien og Portugal.

Mens de klassiske Kanariske Øer Gran Canaria og Fuerteventura topper listen over vinterens mest populære destinationer, vokser efterspørgslen efter Costa del Sol på den spanske solkyst samtidigt med rekordfart.

Her er mulighed for at besøge charmerende og smukke feriebyer som Malaga, Marbella, Nerja og Estepona. I alt tilbyder Apollo denne vinter rejser til ni spanske og seks portugisiske feriebyer fra Aalborg.

”Gran Canaria er i særklasse. Ingen tvivl om det. Den mangfoldige ø går aldrig af mode, og i år sætter vi yderligere fokus på familier med børn ved at lancere et helt nyt Mondo Family-hotel på øen.

Samtidig stiger interessen for det spanske fastland dog betragteligt, og flere og flere opdager desuden Portugal for første gang. Det er virkelig dejligt at se, at flere danskere nu udvider deres horisont og prøver nye ting,” slutter Glenn Bisgaard.

Her rejser Apollo til fra Aalborg denne vinter (charter- og pakkerejser med fly):

Fuerteventura
Gran Canaria
Costa del Sol
Lissabon
Bali

Del artikel

Andre læser også