Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor triumf: Aalborg Håndbold hyldet på Gammeltorv

Af Emil Kjær Jørgensen

Efter en nervepirrende og dramatisk tredje finalekamp kunne Aalborg Håndbold endelig lade sig hylde som Dansk Mester 2024 lørdag eftermiddag.

Den hyldest fortsatte i dag på Gammeltorv klokken 16.00, hvor de lokale helte blev hyldet med en guldfest på Gammeltorv.

“Tak fordi I er mødt op. Det er meget overvældende,” lød det fra direktør Jan Larsen til de mange fremmødte fans, inden spillerne gik ind til en mere officiel hyldest på Rådhuset ført an af borgmester Lasse Frimand Jensen.

Spillerne var iført guldtrøjer, medalje om halsen og så havde pokalen selvfølgelig også fundet vej til Gammeltorv.

Stor triumf: Aalborg Håndbold hyldet på Gammeltorv

Nye titler jagtes

Det var også en stolt borgmester, der lykønskede Landin, Hansen og co.

“Jeg ønsker Aalborg Håndbold tillykke med den store præstation. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke spillerne, trænere og alle de ansatte omkring holdet. Ikke mindst skal der også lyde en tak herfra til frivillige og fans for deres suveræne opbakning.

Aalborg Håndbold fortjener at blive fejret af byens borgere og mange fans her på Gammeltorv. Jeg er en glad og stolt borgmester,” siger Lasse Frimand Jensen og fortsætter:

“Aalborg Håndbold har leveret et fantastisk resultat, som kan inspirere de mange unge håndboldspillere ude i klubberne. En sejr som denne markerer igen, at Aalborg er en af Danmarks bedste idrætsbyer.”

Aalborg Håndbold får ikke lov at fejre DM-titlen alt for meget.

I den kommende weekend gælder det nemlig Champions Leagues Final 4-stævne, hvor de i semifinalen møder de tyske mestre fra Magdeburg.

Del artikel

Andre læser også