Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor tøjindsamling i Aalborg: Hjælp udsatte og sårbare familier

Af Emil Kjær Jørgensen

Nu kan du snart være med til at gøre en forskel for familier, der har det svært.

I hele uge 19 samler Aalborg Kommune og Aalborg Streetfood tøj og legetøj ind til udsatte og sårbare familier.

Derfor kan du passende bruge bededagsferien på at få ryddet op i gemmerne – og gøre en god gerning.

‘’At afholde en tøjindsamling som denne, gør en kæmpe forskel for sårbare og udsatte familier, der kæmper med økonomien. Nogle børn i Danmark kommer fra et hjem hvor der ikke altid er mulighed for at sørge for alderssvarende tøj, og for børnene kan det blandt andet betyde mobning og social eksklusion.

At give sit tøj videre er med til at lette familierne økonomisk, og selvom man måske ikke tænker det betyder så meget, så gør det en utrolig stor forskel for familier der dagligt er nødt til at vende hver en krone. 

Det er derudover vigtigt for os at lægge vægt på at det tøj man indleverer, går direkte til lokale familier,” fortæller Sanna Rasmussen som er stifter og projektleder af Familiestøtte.

Du kan aflevere tøjet i eventhallen til venstre for indgangen ved Aalborg Streetfood mandag-fredag kl-12-17 i uge 19. Aalborg Streetfood kvitterer som tak med en rabat-voucher til baren.

‘’Vi er så glade for at kunne støtte og facilitere dette projekt. Vi håber på at se en masse gæster som vil støtte op om projektet og komme forbi Aalborg Streetfood,” fortæller Laura Gulstad, Eventkoordinator Aalborg Streetfood. 

”Vi får også besøg af Cecilie Fisker fra Deja Vu som kommer forbi med tøj fra hendes Secondhand butik i Gistrup. Det er så fedt, at lokale også vil støtte op om projektet’’ fortæller Laura videre.

Hent tøjet i næste weekend

Står du og din familie i en svær økonomisk situation og ønsker at afhente tøjet, så kan det ske lørdag og søndag i uge 19 fra kl. 10-14.

Her vil der også være rabatkoder, gavekort til fx køkkenet El Santo og andre forskellige goder til familierne.

Send en mail til admin@familiestoetten.dk og fortæl hvor mange og hvad tid I kommer.

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også