ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor succes til The Tall Ships Races: Mægler solgte for et svimlende millionbeløb

Af Christine Luca Hornemann
Fra lastbilen er der kort gåafstand til V-husene og Siloen
Fra lastbilen er der kort gåafstand til V-husene og Siloen

For en lille måneds tid siden var Aalborg- og Nørresundby Havnefront fyldt op med smukke skibe til The Tall Ships Races.

For andet år i træk havde ejendomsmæglervirksomheden Thorkild Kristensen, der var sponsor til dette års The Tall Ships Races, i samarbejde med A. Enggaard lavet et set-up på Aalborgs Havnefront.

Det viser sig, at have været en stor succes for firmaet, da de lukkede ejendomsmæglerhandler for intet mindre end 32 mio. kroner.

Vejret var ikke en udfordring

Vejret i Danmark viste sig ikke fra sin bedste side, da Havnefronten fik fint besøg af de mange smukke skibe. Men det viste sig ikke at være en udfordring for mæglerfirmaet.

Thorkild Kristensen og A. Enggaard havde en stor lastbil stående foran Musikkens Hus på Musikkens Plads, hvor det både var muligt at være uden- og indendørs til en god snak om boliger og boligmarkedet.

“På trods af de svingende vejrforhold under The Tall Ships Races, så var det ikke en udfordring. Der var mange mennesker på Havnefronten der kom og besøgte os,” fortæller Jan Drejer fra projektafdelingen ved Thorkild Kristensen.

Visionerne og tankerne bag lastbilen var, at det var muligt at komme og få en uforpligtende snak omkring boliger, og i særdeles V-husene og Siloen, som A. Enggaard har bygget.

Det gav pote for de to firmaer, da de fik solgt for et svimlende beløb på 32 mio. kr. på de fire dage The Tall Ships Race var i gang.

Stor succes til The Tall Ships Races: Mægler solgte for et svimlende millionbeløb

“Det var en stor succes for os, at deltage under The Tall Ships Races. I sådan en grad at vi fik underskrevet 6 købsaftaler på projekterne langs havnefronten, V-husene og Siloen, til en samlet sum på cirka 32 mio. kroner,” fortæller Jan Drejer.

Ditte Nørgaard Haahr, der er marketingschef hos Thorkild Kristensen fortsætter;

“Det er anden gang at vi sammen med A. Enggaard deltager til The Tall Ships Races, og udover de gode bolighandler, så var det super fedt at opleve den gode respons, som vi fik på lastbilen – både fra kunder og forbipasserende.

For os har det været et helt oplagt valg at være en del af eventet – ikke mindst for at formidle og markedsføre de fede projektlejligheder som A.Enggaard bygger på Havnefronten.”

Del artikel

Andre læser også