Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor succes i Aarhus: Nu kommer luksuriøs natklub til Aalborg

Af Aske Bisgaard Pedersen
Foto: Loulou
Foto: Loulou

Hvis du har været en tur i Jomfru Ane Gade for nylig, har du måske bemærket, at Benediktes er lukket.

Nu kan MigogAalborg afsløre arvtageren af lokalerne ved siden af Hotel Jomfru Ane, hvor en ny luksuriøs natklub er klar til at tage over.

LouLou har allerede stor succes i Aarhus med deres kombination af både at være en lækker cocktailbar og en eksklusiv natklub. Nu er de klar til at indtage Nordens Paris.

Den “luksuriøse pige i klassen”

Loulou beskriver sig selv som den luksuriøse pige i klassen i Aalborgs natteliv, hvor de med den centrale placering i Jomfru Ane Gade har den perfekte lokation og udgangspunktet for en god fest.

Indretningen bliver unik med forskellige niveauer på de fashionable lounges. Alt fra flamingoer til eksotiske blomster vil pryde de let oplyste vægge, og i loftet over dansegulvet hænger stilfulde glødepærer, som gør dansegulvet spændende og fører tankerne hen på en fransk undergrundsbar.

Stor succes i Aarhus: Nu kommer luksuriøs natklub til Aalborg
Håndværkerne er i fuld gang med at renovere lokalerne

Cocktailkortet er varieret, og bartenderne er iklædt stilfuldt outfit i form af seler og skjorter, som bidrager til en oplevelse, som ikke findes andre steder i Aalborg.

Loulou har allerede en eksklusiv natklub i Smilets By og indtager altså nu også Gaden.

“Det kommer langt hen ad vejen til at være samme koncept som i Aarhus, men selvfølgelig med lidt tilrettelse til Aalborg,” forklarer bestyrer af Loulou, Frederik Nomanni.

Den kommende natklub i Aalborg har et klart koncept, der skal få den til at bryde igennem blandt de mange beværtninger i den populære festgade:

“Loulou er en 23+ cocktailklub, der blander det bedste fra cocktailverdenen og natklubberne i en fantastisk helhedsoplevelse.

Det er en kærlig, varm og imødekommende atmosfære, der får alle til at føle sig velkomne samtidig med, at der bliver slået et ekstra slag for kvalitet,” fortæller Frederik og fortsætter:

“Vi vil gerne bidrage til gadebilledet og lave et sted for det mere voksne klientel og give et lidt mere eksklusivt alternativ til, hvad der ellers er at finde i Jomfru Ane Gade.”

Det er endnu uvist, hvornår den nye luksuriøse natklub åbner dørene for første gang i Gaden, men her bliver det primært fredag og lørdag, at den er åben.

Stor succes i Aarhus: Nu kommer luksuriøs natklub til Aalborg
Foto: Loulou

Dog er der mulighed for at arrangere events i de nye rammer:

“Vi har stor succes med at arrangere firmaarrangementer og cocktailkurser med tapas eller lignende,” fortæller Frederik.

Følg med i den kommende natklub på deres facebookside her.

Søger medarbejdere

Det virker da også til, at natklubben kommer til at skille sig markant ud fra de fleste andre beværtninger – både hvad angår cocktails, service og den generelle oplevelse.

Lige nu søger Loulou i hvert fald medarbejdere til en række forskellige jobs.

Så hvis du er vild med at mikse cocktails eller er den perfekte vært, så kan det være en idé at kigge på de stillinger, som Loulou lige nu søger folk til.

Se de ledige stillinger her.

Del artikel

Andre læser også