Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor succes gentages: Kom til pizza ad libitum på TraPo

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Simone Kjølby Christensen
Foto: Simone Kjølby Christensen

Vi elsker at forkæle vores læsere med fantastiske treats til byens bedste spisesteder.

Nu kan vi med glæde fortælle, at de overtragtede Pizza Nights på TraPo er tilbage.

Denne gang har vi skruet endnu mere op for hyggen, så du kan komme til pizza ad libitum fra mandag – lørdag i de kommende seks uger! Book her.

Legenden Carlo Liberati har endda valgt at forkæle vores læsere endnu mere ved at smide en omgang antipasti med i prisen – og til de sene bookinger er der tilmed en lækker italiensk dessert med.

Mandag – lørdag fra kl. 17:00 – 18:30:

  • Antipasto misto della casa (Fire af husets specialiteter serveret med bruschetta)
  • Pizza ad libitum (Vælg mellem 6 forskellige slags)
  • Der kan tilkøbes fri øl, sodavand og husets vin til 125 kr. Dette gøres på aftenen i restauranten.
  • Pris: 260 kr. + billetgebyr (mandag-torsdag) eller 280 kr. + billetgebyr (fredag-lørdag)
    BOOK HER

Fredag- lørdag fra kl. 19.00 – 21.00

  • Antipasto misto della casa (Fire af husets specialiteter serveret med bruschetta)
  • Pizza ad libitum (Vælg mellem 6 forskellige slags)
  • Dessert del giorno
  • Der kan tilkøbes fri øl, sodavand og husets vin til 165 kr. Dette gøres på aftenen i restauranten.
  • Pris: 280 kr. + billetgebyr (mandag- torsdag) eller 300 kr. + billetgebyr (fredag-lørdag)
  • BOOK HER.

En helt særlig opskrift

På La Bottega og TraPo banker et glødende pizzahjerte, og det har der gjort siden 2017, hvor Carlo Liberati endelig overgav sig til den stolte italienske tradition – pizzabagning.

Før startskuddet på salget af pizzaen overhovedet lød, havde Carlo Liberati lagt 7 måneders arbejde i at udvikle den helt rigtige opskrift.

For når en af Aalborgs bedste og mest ikoniske italienske restauratører endelig skulle have pizza på kortet, så skulle det gøres ordentligt. Siden har udviklingen af Carlos prisvindende bud på den napolitanske pizza ikke stået stille.

Stor succes gentages: Kom til pizza ad libitum på TraPo
Foto: Simone Kjølby Christensen

Efter grundig research, utallige gennemtestninger, studieture til Italien og flere års passion for brød og bageteknikker har Carlos pizzaer i dag fået det helt rigtige udtryk, og de bliver alle hver og én lavet i kvalitet, som den romerske kok er stolt af.

La Bottegas pizzadej bliver således lavet uden brug af gær, men med den italienske prefermenterede surdejstype Biga, der giver bunden og skorpen den helt rigtige sejhed og de karakteristiske lufthuller. Melblandingen, der bruges i dejen, består af en særlig Tipo 00-mel, der er udviklet specielt til pizzabagning og en fuldkornsmel.

Dejen får lov at koldhæve i hele 72 timer, inden den bliver fyldt med nogle af de bedste råvarer og bagt i La Bottegas stenovn eller TraPos særlige elektriske pizzaovn, før du kan nyde Carlos napolitanske pizza i restauranten eller hjemme hos dig selv.

Du booker dit bord lige her.

Del artikel

Andre læser også